HÍREINK Kategória: Blog

Szenzációs kézműves fagylaltok a melegebb napokra

Az egyre égetőbb napsugarak a legtöbbek számára egyet jelentenek: itt a fagyi szezon! A csöpögős finomságok rengetegében el lehet kalandozni, de ha valaki igazán felejthetetlen ízélményre vágyik, garantáltan egy kézműves fagyi mellett teszi le a voksát. Nézzünk három mennyei gyümölcsös jégkrém receptet, amelyeknek egyetlen vendég sem tud majd ellenállni! Málna fagylalt Hozzávalók: 300 g  málna […]

A felturbózott amerikai szendvics, avagy ilyen is lehet a hot dog

Ma a hamburgerek korszakát éljük. A húspogácsás szendvicsből sorra jelennek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb variánsok. A hot dog azonban megmaradt velünk jó öreg eredeti formájában. A kifli, virsli, mustár/ketchup trió azonban kimerülni látszik. Hot dog árusokból egyre kevesebbet látni a körúton. Pedig a New York-i szendvicsből is jóval több kihozható, mint ahogy azt gondolnánk. Nézzünk […]

Mit tegyünk a bográcsba, ha felejthetetlen ízélményt akarunk elérni?

A bográcsgulyás tipikusan az az étel, amit szinte lehetetlen elrontani, ám nem könnyű a mesterévé válni. Most a tökéletes végeredmény érdekében, a recept mellett elárulunk néhány tippet is, hogy még a legválogatósabb vendég se tudjon hibát találni a karakteres magyar ételben. Így készül a szenzációs bográcsgulyás! Hozzávalók: 1,5 kg marha színhús 10 dkg kolozsvári szalonna […]

Kívül ropog, belül omlós – a kifogástalan grillcsirke titka

A grillcsirke sütésétől sokan tartanak, ugyanis ha nem klappol minden, nagyot lehet vele bukni. Pedig a jól elkészített szárnyas fenséges lakoma lehet. Csak meg kell találni a megfelelő receptet, néhány egyszerű trükköt be kell vetni és már garantált is a fantasztikus ízélményt biztosító grillen sütött csirke. Nézzük is azt a receptet, ami nekünk már bevált! […]

Kemény, félkemény, lágy – melyik sajtot, mire használhatjuk?

Rengeteg étel nélkülözhetetlen alapanyaga a sajt. Nincs igazi spagetti, hamburger, pizza, lángos vagy rakottas a fenséges tejtermék nélkül. Felhasználásának számtalan variációja létezik. De vajon Ön mindig a megfelelő típusát használja? Kemény sajt Ezek tartalmazzák a legkevesebb vizet és a legtöbb szárazanyagot. Érlelésük akár több hónap is lehet. Ízük gazdag és kifejező. Kemény sajt például a […]

A tavasz legjobb köretei

A napsütéses tavasz beköszöntével nemcsak a természet válik zöldebbé, színesebbé, hanem a tányérunk is. A friss, roppanós zöldségek számtalan izgalmas lehetőséget rejtenek magukban. A felejthetetlen ízélmény megteremtése érdekében bevállalósnak kell lenni, nem szabad elzárkózni az újdonságok elől. Mi most összegyűjtöttünk két olyan köretet, amelyekkel egyszerűen lehetetlen mellélőni. Sült sárgarépa Hozzávalók: 1 kg sárgarépa 2 db […]

Ízletes és omlós húsvéti füstölt-főtt csülköt szeretne? Ezeket tudnia kell!

Ízletes és omlós húsvéti füstölt-főtt csülköt szeretne? Ezeket tudnia kell! Tavaszi zöldségek, torma, mustár, kemény tojás, ropogós kalács és a mennyei füstölt-főtt sertés csülök – mindezek elengedhetetlen elemei a húsvéti asztalnak. A sonka főzése bár egyszerűnek tűnik, a feladatot nem szabad félvállról venni. Mint minden konyhai munkának, ennek is megvannak a fortélyai, amelyekkel igazán ízletessé, […]

Itt a jó idő, jöhet a grillezés! 3 hiba, amit szinte mindenki elkövet a sütés közben

Ahogy felüti a fejét a jó idő, a grillezett ételek a tányérok egyik legnépszerűbb elemeivé válnak. A sütögetés bár egyszerűnek tűnhet, érdemes elkerülni néhány jellemző hibát, ha igazán ízletes falatokkal akar előrukkolni. Nézzük is, hogy melyik a három legjellemzőbb hiba a sütögetés során! Túl sokszor nyitogatja a grillsütő fedelét A precíz szakácsok veszte lehet, ha […]

Fantasztikus nőnapi menü, amivel minden hölgyet levehet a lábáról

 Fantasztikus nőnapi menü, amivel minden hölgyet levehet a lábáról A március 8. az év azon napja, amely senki és semmi másról nem szól, csak a hölgyekről. Őket ünnepeljük. Ezen a különleges napon érdemes az ételek vonatkozásában is nőket részesíteni előnyben. Állítson össze egy olyan menüt, amellyel a legtöbb hölgynek kedvezni tud. Íme három recept a […]

5 tipp, hogy az olajban sült ételek kifogástalanok legyenek

A panírozott, olajban sült húsok, zöldségek népszerűsége töretlen. A sütés nem bonyolult művelet, mégis előfordul, hogy a ropogós bunda helyett, zsírban tocsogó ételek kerülnek az asztalra. Összeszedtünk öt jó tanácsot, hogy mindig tökéletes rántott fogások kerüljenek ki a keze közül! Válassza ki a megfelelő edényt Olyan edényt használjon, amelynek vastag a fala, így jobban tartja […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink