HÍREINK

A felturbózott amerikai szendvics, avagy ilyen is lehet a hot dog

Ma a hamburgerek korszakát éljük. A húspogácsás szendvicsből sorra jelennek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb variánsok. A hot dog azonban megmaradt velünk jó öreg eredeti formájában. A kifli, virsli, mustár/ketchup trió azonban kimerülni látszik. Hot dog árusokból egyre kevesebbet látni a körúton. Pedig a New York-i szendvicsből is jóval több kihozható, mint ahogy azt gondolnánk.

Nézzünk is néhány extra hot dogot!

Kolbászos hot dog

Ki mondta, hogy a hot dogban csak virsli lehet? Legyünk bátrak és próbáljuk ki a szendvicset friss bajor grillkolbásszal.

A félbe vágott hot dog kiflit pirítsuk meg, dobjuk bele a grillezett kolbászt, majd adjuk hozzá a hagymakockákat, a savanyúságot és a mustárt.

Hagymás hot dog

A buci egyik felét kenjük meg mustárral, a másikat ketchuppal, tegyük bele a főtt virslit, majd halmozzunk rá a csemegeuborkát és a sült hagymakarikákat.

Mediterrán hot dog

Ki gondolta volna, hogy a hot doghoz jól passzol a gyümölcs is? A kiflibe nyomjunk mustárt, ketchupot, majonézt, tegyük bele a főtt virslit, majd mehet is rá az ananász.

Sajtos hot dog

Hagymakockákat forgassuk meg lisztben, majd süssük ropogósra. A virslit szórjuk meg a pirított hagymával, ízlés szerint nyomjunk rá ketchupot, mustárt vagy majonézt, végül pedig bőven szórjuk meg reszelt sajttal.

A hot dog különlegességekhez jó kísérletezést kívánunk!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink