HÍREINK

Tegye szerencséssé az új évet, tegyen lencsét az asztalra!

A régi idők babonái egyre inkább háttérbe szorulnak, ám az év bizonyos szakaszaiban ezek erőre kapnak és még a fakanalat is ők forgatják. Az év utolsó és első napjai ezen misztikus időszakhoz tartoznak. Ha valaki jót akar magának nem eszik akármit ezeken a napokon. Lencse nélkül nincs szilveszter! A babona szerint lencsét azért kell fogyasztani, […]

Karácsonyi menü villámgyorsan? Lehetséges!

A karácsonyi időszakban az éttermekben nagy a hajtás. Minden vendég valami igazán finom, különleges ételt szeretne fogyasztani, ami az ünnepi hangulatnak és tematikának tökéletesen megfelel. Az elvárásoknak pedig nem könnyű eleget tenni. Ne várassa meg vendégeit! Tegye gyorsan, a lehető legfinomabb falatokat az ünnepi asztalra. Nézzük is, hogy milyen finomságokat lehet a leggyorsabban az asztalra […]

Alapanyagok, amik nem hiányozhatnak az ünnepi időszakban a konyhájából!

Alapanyagok, amik nem hiányozhatnak az ünnepi időszakban a konyhájából! Minden ünnepnek, alkalomnak megvannak a maga ételei, alapanyagai. A karácsony esetében sincs ez másként. Vannak olyan hozzávalók, ízek, amik tipikusan karácsonyiak, amiket az ünnepi időszakban egyszerűen nem lehet kihagyni a kínálatból. Szerezze be a megfelelő hozzávalókat még az ünnepi hajrá előtt, hogy decemberben a lehető legfinomabb, […]

Bulgur vs. rizs – melyik a jobb választás?

A magyar konyhák legkedveltebb körete vitathatatlanul a burgonya. Legyen az édes, hagyományos, sült vagy főtt, hasáb vagy steak, a krumpli az, amivel nem lehet mellélőni. Sokan viszont, az egészségesség jegyében váltanak, és ha csak tehetik, a második legnépszerűbb köret mellett döntenek, és riszt esznek. De ha már egészségesség, ott van a bulgur is, amit bár […]

November levese: mennyei sárgarépa-krémleves

A hűvös őszi napokon nincs is jobb annál, mint a hideg elől bemenekülni egy hangulatos kis étterembe, és ott elfogyasztani egy forró levest. Persze, hogy milyen az a leves, az már egyáltalán nem mindegy. Most hoztunk egy olyan szuper receptet, amit garantáltan mindenki szeretni fog, még az is, aki nem feltétlenül rajong a levesekért. Nézzük […]

Muffin, chips, brownie? Sütőtököt mindenbe!

Az ősz egyik nagy kedvence a sütőtök, amely felhasználhatósága szempontjából egy rendkívül sokszínű alapanyag. Sütésre és főzésre, sós és édes ételek készítésére egyaránt alkalmas. Leggyakrabban krémleves formájában vagy sütve fogyasztják, de ennél jóval több lehetőség rejlik benne. Ha kínálatát szezonálissá szeretné tenni, csempéssze be menüjébe a különleges sütőtökös finomságokat, és nyűgözze le vele vendégeit. Hoztunk […]

A Márton-nap rendhagyó sztárja: a kacsasült

Hosszú évszázadok óta – legalábbis a legenda szerint Márton püspökké avatásától fogva – november 11-én libalakoma kerül ezen a jeles napon az asztalra. De muszáj vajon épp libasülttel előállni? Mi azt javasoljuk, hogy kedvezzen azoknak is, akik nem rajonganak a libáért, és kerüljön kacsa is az asztalra! A kacsa és a liba között a méreten […]

Bisnode tanúsítvány

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Húsház Hungary Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun […]

Döntse le a tévhiteket, tegyen vadat az asztalra!

A vadon élő állatok húsa nemcsak különlegesen ízletes, hanem egészséges is. Sokan mégsem fogyasztják szívesen, leginkább az alaptalan tévhitek, a vöröshús megbélyegzése miatt. Manapság azonban már egyre többen hívják fel a figyelmet arra, hogy mennyi előnnyel is jár a vadhús fogyasztása. A vadak ugyanis rendkívül gazdag ízanyaggal, kedvező tápanyag-összetétellel, illetve alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, emiatt kimondottan […]

A zöldség, aminek mindenképp az étlapon a helye!

Egyre többen követik az egészséges, tudatos életmódot. Természetesen ez nagy hatással van az étkezési szokásokra, illetve az ezzel kapcsolatos igényekre is. Amennyiben azt szeretné, hogy vendéglátó egysége sikeres legyen, alkalmazkodjon ezekhez a változásokhoz. Az étlapon ne csak az étel nevét és esetlegesen az alapanyagokat tüntesse fel, hanem azt is, hogy milyen jótékony hatásokkal lehet számolni, […]

Együttműködő partnereink