Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Kötelező regisztrálni a Webáruházba annak érdekében, hogy rendelést tudjak leadni?

Válasz: Nem kötelező. A regisztrációját követően bejelentkezhet a webshopba, vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást

Kérdés: Hogyan történik a termék kiválasztása?

Válasz: A megvásárolni kívánt termék a menüben található kategóriák segítségével és a keresőn keresztül is könnyedén megtalálható, ezt követően kattintással kiválasztható. A darabszám megjelölését követően a termék a kosárba helyezhető, ahol a rendelés összeállításakor bármikor módosítható a megvásárolni kívánt mennyiség, vagy a tétel törölhető is.

Kérdés: Milyen fizetési módozatok közül tudok választani?

Válasz: Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék házhozszállítással kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor. A fizetés előre utalással is történhet, melyben ügyfélszolgálatunk a kapcsolatfelvételkor nyújt segítséget.

Kérdés: Milyen lehetőségeim vannak a termék átvételére?

Válasz: A megrendelt termékek személyes átvétele a balatonboglári, vagy balatonlellei telephelyünkön munkanapokon 8-16 óra között lehetséges. A házhozszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.

Kérdés: Hogyan biztosított a megrendelt élelmiszer minősége?

Válasz: A kiszállítást kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, saját hűtős-fagyasztós felépítménnyel ellátott gépkocsikkal végezzük, így tudjuk garantálni a megfelelő minőséget.

Kérdés: A megrendelést követően megkapott visszaigazoló e-mail üzenet alapján már véglegessé válik a megrendelésem?

Válasz: Nem. A visszaigazolás csupán automata visszaigazolás, az szerződést nem keletkeztet. A szerződés akkor jön létre, amikor az előző pontban megnevezett automata visszaigazolást követően ügyfélszolgálatunk egy újabb e-mailben értesíti a vásárlót a megrendelés részleteiről és várható teljesítéséről.

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink