HÍREINK Kategória: Blog

Három mennyei palacsinta a forró nyári napokra

A palacsinta egyszerű, könnyed, mégis utánozhatatlanul izgalmas fogás, amely rengeteg ízesítésben kerülhet az asztalra. A gyerekek rajonganak érte, a felnőttek vidáman falják, mindenki szereti. Egy mesterien elkészített palacsinta az év minden napján tökéletes választás lehet, de a meleg nyári hónapokban főként jól tud esni. Megosztunk most három tölteléktippet, amelyek a mi kedvenceink közé tartoznak. Eperlekváros […]

Három isteni desszert fagyasztott áfonyából

Az áfonya az egyik legkedveltebb bogyós gyümölcs. Egyszerre édes és zamatos, így számos ellenállhatatlan, frissítő édesség készíthető belőle. Sütéshez nemcsak friss, hanem fagyasztott formában is tökéletes alapanyagul szolgálhat. A következőkben három elsőrangú, de mégis egyszerűen elkészíthető fagyasztott áfonyás receptet mutatunk be. Áfonyás-joghurtos fagylalt Otthon villámgyorsan és egyszerűen elkészíthető a nyár legjobb, gyümölcsös jégkrémje. Keverjünk össze […]

Készítse el a nyár legjobb hamburgerét!

A nyár egyik legnagyobb slágere a hamburger. Strandolás közben nincs is jobb egy hatalmas burgernél, de egy kiadós buliból hazafelé is jól jöhet az amerikai elemózsia, amit gyorsan elmajszolhatunk az utcán. A legjobb hamburgerek nem csak a gyorséttermekben találhatók meg, hanem otthon is elkészíthetők. De hogy mi kell egy igazán jó hamburgerhez? Cikkünkből most azt […]

A gyros, avagy a nagy görög hódító

A nagyvárosokban és az üdülőövezetekben hemzsegnek a gyros árusok. De nemcsak az utcákon hódít a görög szendvics, ugyanis egy felmérés szerint 2019-ben a legtöbbet rendelt étel is a gyros tál volt. Az biztos, hogy a görögök valamire nagyon ráéreztek, ugyanis a gyros fogyasztása mára igazi életérzéssé vált. Ön is kíváncsi a görög nemzeti étel titkára? […]

Három kéksajtos recept, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

A kéksajt egy nagyon különleges alapanyag. Karakteres ízével igazi csemegének számít a sajtkedvelők körében, és nemcsak a sajttálon mutat jól, de tökéletes választás az ínyenc fogásokhoz is. Megosztunk most néhányat a mi kedvenc kéksajtos receptjeink közül. Kéksajttal töltött szűzpecsenye A szűzpecsenyét a szokásos módon előkészítjük, bevágjuk, és megtöltjük a kéksajttal. Majd olajjal megkent alufóliára helyezzük […]

Ezerarcú burgonya

A burgonya az egyik kedvenc alapanyagunk, mert annyiféleképpen elkészíthető és felszolgálható. Kínálhatja köretként, néhány változata pedig akár önmagában, snack-ként is fogyasztható. Ráadásul nagyon jól kombinálható más ételekkel. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány különlegességet a kedvelt burgonya termékeinkből, amelyek változatosságot hozhatnak a menübe. Burgonyalángos A burgonyalángos a tökéletes példa arra, hogy a burgonyát önmagában is felszolgálhatjuk. Ráadásul a […]

Kiemelt ajánlatunk a grillezéshez

Olvasson tovább, és tudja meg, hogy mik a grillszezon sláger termékei! Bélszín steak Húsimádó vásárlóinknak ajánljuk a bélszín steaket. A steak sokféle húsból készülhet, de a bélszínből készített az igazi klasszikus steak. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnemesebb hús. Olyan különleges alapanyagról beszélünk, amit nem is érdemes túlbonyolítani. Ha a legtöbbet akarja kihozni a […]

Sütési tippek a grillszezonra

Itt az ideje, hogy megünnepeljük a nyár kezdetét a grillszezon megnyitásával! A május az igazi grillszezon, amikor is hódolhatunk ennek az ősidők óta használatos kulináris technikának. Cikkünkben megosztunk néhány tippet, hogy hogyan érdemes elkészíteni a különböző ételeket a grillen. Marhahús A marhasteak és a hamburger húspogácsa a legnépszerűbb grill ételek. Míg a steak szeletek nagyon […]

Izgalmas gyros variációk, amikkel Ön is feldobhatja a hétköznapokat

Izgalmas gyros variációk, amikkel Ön is feldobhatja a hétköznapokat A gyrost ki így, ki úgy szereti, de változatosan felhasználható jellegéből adódóan könnyedén azt mondhatjuk, hogy szinte nem lehet megunni. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány izgalmas variációt, hogy Ön is felrázhassa kicsit a hétköznapokat. Gyros pitában A pitában szervírozott gyros az igazi klasszikus. Legnagyobb előnye, hogy minden megtalálható […]

Klasszikus halétel receptek, amit érdemes felidézni!

Cikkünkben két különleges halétel recepttel készültünk Önnek, amelyek bár régi, klasszikus receptek, de még mindig érdemes őket újra elővenni. Mandulás pisztráng Hozzávalók: Pisztráng (egész) 10 db Liszt 0,12 kg Tej 0,5 l Mandula 0,15 kg Só 0,03 kg Vajas burgonya 10 adag Elkészítés: A pisztrángot óvatosan kibontjuk, pikkelyeit eltávolítjuk, majd gondosan szárazra töröljük kívül, belül. […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink