HÍREINK

A novemberi hónap terméke: a vöröskáposzta

Az egyik legmeghatározóbb őszi zöldség a vöröskáposzta. Ez a mélyvörös színű, rostokban gazdag élelmiszer nem csupán színesíti az étkezéseket, de rendkívül tápláló is. A vöröskáposzta sokoldalúsága révén számos ételben helyet kaphat, így érdemes alaposan megismerni és kihasználni ennek az izgalmas alapanyagnak a lehetőségeit.  Fedezzük fel együtt a novemberi hónap kulináris gyöngyszemét, a vöröskáposztát! Mi fán […]

halloweenre

Rémisztően finom falatok halloweenre

Közeleg a halloween, amikor a sötét és misztikus hangulatot rémisztően finom fogások kísérik. Hiszen mi sem adhatna izgalmasabb hangulatot egy halloweeni estének, mint egy különleges étel, amely megidézi az ünnep hangulatát. Az angolszász ünnep egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, így a vendéglátó egységeknek is érdemes készülni erre a rémséges éjszakára. Cikkünkben két nem mindennapi […]

A marha felhasználása: melyik húsból mit főzzünk?

A konyhaművészet komplex ismereteket követel meg, hiszen ahhoz, hogy minden klappoljon az asztalon még anatómiai tudásra is szükség lehet. A marhahús változatos ízvilága, textúrája és sokszínűsége inspirációt nyújt a kreatív főzési kísérletekhez. Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az állat melyik részéből, mit készítünk. A marha minden egyes része sajátos jellegzetességekkel rendelkezik, amit a főzés […]

sütőtök

Az októberi hónap terméke: a sütőtök

Az ősz nemcsak friss szellőt és aranyló faleveleket, hanem egy valódi kulináris csodát, a sütőtököt is magával hozta. A növény nem csupán kiváló dísz, hanem az ízek sokszínűségének igazi kincsesládája is. Vegye elő a vágódeszkát és a fazekakat, mert végre eljött az idő, amikor ismét a sütőtök kerül a konyha középpontjába! Mi fán terem a […]

Kerüljön hal a tányérra!

A hal az az étel, aminek elkészítésétől, illetve menüre tűzésétől sokan tartanak,  ugyanis továbbra is rétegételnek számít. Ezzel egyidejűleg azonban népszerűsége folyamatosan növekszik, hiszen egyre többen térnek át az egészséges életmódra. Cikkünkben feltérképezzük a halfajták sokoldalúságát. Bemutatjuk, hogy milyen halak azok, amik kapcsán mindenképp érdemes lenne átgondolni az étlap frissítését. Afrikai harcsafilé Az afrikai harcsafilé […]

Prémium zöldségek a Húsház kínálatában

Ahhoz, hogy egy étel igazán jól sikerüljön, minőségi, ízletes alapanyagokra van szükség – ez nem vitás. Épp ezért, a Húsház mindig elkötelezett abban, hogy a legjobb élelmiszereket kínálja partnereinek, legyen szó bármilyen termékkategóriáról is. A következőkben bemutatjuk, milyen gazdag termékpalettáról válogathatnak azok, akik prémium minőségű fagyasztott zöldségeket szeretnének beszerezni tőlünk. A Húsház prémium zöldségeivel az […]

A szeptemberi hónap terméke: az alma

Üdvözöljük az őszt egy olyan gyümölccsel, ami a hűvösebb napokon is édes és zamatos ízekkel ajándékoz meg bennünket. Az alma szeptemberben nemcsak a kertek és piacok sztárja, de a gasztronómia világában is számtalan lehetőséget rejt magában. Fedezzük fel együtt ezt a szezonális gyümölcsöt! Mi fán terem az alma? Kevés gyümölcs rendelkezik akkora népszerűséggel, mint az […]

Közeledik az iskolaszezon! Turbózza fel büféje kínálatát!

Az iskolakezdés mindig izgalmas időszak, tele új kihívásokkal és lehetőségekkel. És nem csak a gyerekek számára! Az iskolai büfék üzemeltetőinek minden ősszel ki kell dolgozniuk egy olyan kínálatot, ami igazán népszerű lehet a diákok körében. Most ötletként hoztunk néhány finomságot, amikkel biztosan meg lehet nyerni a gyerkőcök szívét.  Mini kakaós csiga A kakaós csiga egy […]

A sertés felhasználása: melyik húsból mit főzzünk?

A sertés húsa évszázadok óta meghatározó szereplője a gasztronómiának, nem véletlenül. A különféle részei szinte végtelen lehetőséget kínálnak a konyhában, lehetővé téve, hogy változatos, ízletes és kreatív ételeket készítsünk. A sertés mindegyik része más és más fogások elkészítéséhez ideális. De vajon miből mit érdemes készíteni? Fedezzük fel a népszerű húsfajta gazdag világát, és tudjuk meg, […]

Az augusztusi hónap terméke: a barack

A nyár utolsó hónapja egy újabb ízletes alapanyagot hoz el számunkra a konyhában: a barackot. Ez a gyümölcs nem csupán a meleg napok egyik ínycsiklandó örömforrása, hanem a kreatív konyhaművészet remek alapanyaga is. Fedezzük fel együtt a barack kulináris sokszínűségét! Mi fán terem a barack? A barack a nyár egyik sláger gyümölcse. Beszéljünk akár őszi-, […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink