HÍREINK

Prémium zöldségek a Húsház kínálatában

Ahhoz, hogy egy étel igazán jól sikerüljön, minőségi, ízletes alapanyagokra van szükség – ez nem vitás. Épp ezért, a Húsház mindig elkötelezett abban, hogy a legjobb élelmiszereket kínálja partnereinek, legyen szó bármilyen termékkategóriáról is.

A következőkben bemutatjuk, milyen gazdag termékpalettáról válogathatnak azok, akik prémium minőségű fagyasztott zöldségeket szeretnének beszerezni tőlünk. A Húsház prémium zöldségeivel az ételek elkészítése soha nem volt még ilyen egyszerű és ízletes!

Karfiol

A fagyasztott karfiol sokféle módon felhasználható. Egyrészt remek alapanyag a levesek és krémlevesek elkészítéséhez, ahol az extra textúra és a finom karfiolaroma kiemelkedővé teszi az ételt. Emellett párolt zöldségként is tálalható, de ideális kísérő a húsok vagy halak mellé is.

Fejtett bab

A Húsház prémium fagyasztott fejtett babja kivételesen friss és ízletes, ideális választás minden olyan étel elkészítéséhez, amelyben a bab ízének és textúrájának kiemelkedő szerepe van.

Ez a termék nagyszerű alapanyag salátákhoz, de párolva vagy főzve is tálalható, illetve kitűnő kísérője lehet a húsoknak.

Mexikói keverék

A mexikói zöldségkeverék egy igazi ízrobbanás, amellyel könnyedén varázsolhatunk az asztalra mexikói ízekkel teli ételeket. Ez a keverék egy kiegyensúlyozott válogatás olyan zöldségekből, amelyek a hagyományos mexikói konyha alapjai. A zöldségkeverék kiváló választás taco készítéshez, chili con carne-hoz, burritókhoz vagy bármelyik mexikói ételhez.

Zöldborsó

A zöldborsó egy klasszikus választás, amely kiváló forrása a vitaminoknak és rostoknak, illetve sokoldalúan alkalmazható a konyhában.

A zöldborsó fagyasztás után is megőrzi frissességét és ropogós textúráját, így pompás a levesekhez vagy pörköltekhez is.

Húsleveszöldség

A Food’N Good húsleveszöldsége gondosan összeállított keverék olyan zöldségekből, amelyek tökéletes ízt adnak a húsleveseknek. Ez a termék praktikus választás minden konyhába, hiszen segítségével könnyedén varázsolható gazdag és tápláló leves az asztalra. Ezzel a fagyasztott keverékkel megspórolhatjuk az előkészítés és a zöldségek aprításának idejét, így a konyhai munka könnyebbé válik.

Brokkoli

A fagyasztott brokkoli kiválóan alkalmas párolásra, főzésre vagy sütésre. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen készítsünk brokkolipürét, melyet sajttal és vajjal ízesíthetünk. A brokkoli salátákhoz is használható, valamint tökéletes köret lehet húsételek mellé is.

Franciasaláta

A franciasalátát használhatjuk önmagában, vagy fűszerezhetjük saját ízlésünk szerint. A zöldségkeverék segít abban, hogy könnyedén készítsünk kreatív és ízletes ételeket. Ez a fagyasztott zöldségkeverék a frissesség és kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja.

Finomfőzelék

A fagyasztott főzelékkeverék a hagyományos finomfőzelékek alapanyagait tartalmazza. Kifogástalan választás lehet köretként húsok mellé vagy akár önálló fogásként is tálalható. Ízesíthetjük vajjal, tejjel és ízlés szerinti fűszerekkel. A Húsház finomfőzeléke segít abban, hogy könnyedén elkészítsünk egy olyan hagyományos és ízletes ételt, amely minden korosztály számára vonzó választás lehet.

Royal zöldségkeverék

A Royal zöldségkeveréke ízletes és gazdag választás, ugyanis gondosan válogatott zöldségekből áll, amelyek harmonikusan egészítik ki egymást, miközben egyedi ízekkel gazdagítják az ételeket. A Royal zöldségkeverék kiváló alapanyag számos étel elkészítéséhez. Használhatjuk köretekhez, pörköltökhöz vagy akár főételekhez is.

Sárgahüvelyű zöldbab

 A sárgahüvelyű zöldbab jó választás lehet köretekhez, párolt ételekhez vagy akár salátákhoz is. Könnyedén párolható vagy főzhető és ízlés szerint fűszerezhető. A sárgahüvelyű zöldbab frissessége és ropogós textúrája élettel tölti meg az ételeket.

Nézzen szét a Húsház széles kínálatában, és szerezze be a legjobb minőségű termékeket, a legkedvezőbb áron! >>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink