HÍREINK

Közeledik az iskolaszezon! Turbózza fel büféje kínálatát!

Az iskolakezdés mindig izgalmas időszak, tele új kihívásokkal és lehetőségekkel. És nem csak a gyerekek számára! Az iskolai büfék üzemeltetőinek minden ősszel ki kell dolgozniuk egy olyan kínálatot, ami igazán népszerű lehet a diákok körében. Most ötletként hoztunk néhány finomságot, amikkel biztosan meg lehet nyerni a gyerkőcök szívét. 

Mini kakaós csiga

A kakaós csiga egy valódi klasszikus, amely igazi kedvenc lehet az iskolai büfében. Kényelmesen fogyasztható, finom csemege, ami ideális reggeliként vagy az iskolai szünetekben történő gyors nassoláshoz. Mini változata kimondottan vonzó a kisebb gyerkőcök számára is.

Rétes

 

A rétes az iskolai büfé egyik legnépszerűbb édességévé válhat. A mennyei finomság rengeteg ízben kínálható, így szinte biztosan mindenki talál olyan desszertet, ami az ízlésének megfelel.

Lángos

A lángos az az étel, aminek egyszerűen senki nem tud ellenállni. A nagymama által készített hagyományos ízeket és a vidám strandélményeket felelevenítő étel a büfében tuti találat. 

Hot-dog

A puha kifli és az ízletes virsli kombinációja, egy kis mustárral és ketchuppal megspékelve vonzó és praktikus választás lehet mind a diákok, mind a tanárok számára. Ráadásul az amerikai szendvics kedvező áron összeállítható, így megfizethető összegért árusítható, ami fontos szempont lehet az iskolai közösség számára.

 Szezámmagos bagel

 

A szezámmagos bagel ropogós külseje és puha belseje vonzó kombinációt kínál. A szezámmagok hozzáadhatnak egy kis extra ízt az amúgy is pompás finomsághoz.

A Húsház széles kínálatára a sulikezdés során is számíthat! >>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink