HÍREINK Kategória: Blog

Amit a vadhúsról tudni érdemes

Az izgalmas étlap abban is felismerhető, hogy többféle étel található a menüben. Így például a szokásos sertés, csirke, birka – és a sort még lehetne folytatni – mellett érdemes kicsit egzotikusabb, sőt, “vadabb” irányba is elmenni. Vadabb alatt most nemcsak az izgalmas és kreatív ételeket értem, hanem a vadhúsból készített finomságokat. A vadhús koleszterinszegény, rendkívül […]

Igazán finom pékárut keres? Ezt is megtalálja a Húsháznál!

Egy jó büfés, egy jó vendéglátós tudja, hogy az étel sikere bizony a kiváló minőségű pékárun is múlik. Legyen szó gyrosról, hot dogról, nudliról vagy gombócról nagyon nem mindegy, hogy milyen pitában vagy kifliben és egyáltalán, hogy milyen minőségben tálalja ezeket a finom ételeket, illetve desszerteket kedves vendégeinek. De van egy jó hírünk! Önnek nem […]

Hogy készül az igazán jó ragu? Most megsúgjuk Önnek!

A magyar éttermek menüjéről nem hiányozhat a ragus étel. Ez a szaftos húsos-zöldséges ételköltemény, ami szuperül kombinálható és variálható, nagyon gyorsan elkészíthető, ezért fantasztikus választás tud lenni. De tulajdonképpen mi is az a ragu? Egészen röviden annyit mondhatnánk, hogy nagyobb kockákra vágott húst zöldséges alapon kell lassan megpárolni. Meg kell különböztetni a sima pörkölttől, hiszen […]

Amit nem tudott a palacsintáról

Az év minden szakában, de különösen nyáron rendkívül népszerű a palacsinta. Legyen szó ízes – túrós, kakaós, lekváros, mogyorókrém – vagy akár hússal töltött palacsintáról, mindenki megtalálja a kedvencét. A palacsinta nemcsak desszert lehet, hiszen önálló ételként is abszolút megállja a helyét. Összetevői eltérhetnek akár országonként, akár országon belül, és Ön saját ízlésének megfelelően is […]

Süsse meg a legjobb flekkent, süsse meg a Húsház flekkent!

A nyár egyik legnagyobb slágere a flekken és a grillezés. Nélkülük talán nem is nyár a nyár. A grill ételek szuper változatos módon készíthetők el és fantasztikus köretekkel tudja tálalni. De mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy most elkészítheti a legjobb flekkent? Hogy hogyan? Hogy miből? Hát persze, hogy a Húsház flekkenből, ami szuper gasztro élményt […]

Kipróbálna valami egzotikust? Tengeri különlegességek a Húsháznál.

A Balaton, a “Magyar Tenger” számos finomsággal, rengeteg szuper finom hallal ajándékoz meg minket. De a Húsháznál nemcsak a halkínálat rendkívül széles és változatos, hanem egyéb tengeri különlegességekkel, más országok tengeri finomságaival is készülünk az Ön számára. Nézzük is milyen tengeri ínyencségeket tudunk Önnek ajánlani! Egy kis ízelítő>>> Egy jó ropogós békacomb rendel! Leginkább a […]

Fűszerezzen velünk!

Az igazán ízletes étel sikere és finom íze igazából a tökéletes hozzávalókon múlik. És ebbe szorosan beletartoznak a fűszerek is, hiszen a tálalt étel esszenciáját a csodálatos fűszerek és fűszerkeverékek adják. A fűszerek tulajdonképpen a húsoknak és zöldségeknek olyanok, mint hab a tortának. Hogy az étel fűszerezése pont tökéletes legyen, nemcsak a szakácson múlik, hanem […]

Miért fontos halat enni? Több okot is mondunk rá!

A halászat és a halfogyasztás már az ősidők óta meghatározza az emberi táplálkozást. Talán éppen ezért vitathatatlan az egészségre gyakorolt jótékony hatása is. Manapság a tudatos táplálkozás reneszánszát éljük, egyre fontosabb a mindennapokban, hogy változatosan és egészségesen étkezzünk. Gondolta volna, hogy a rendszeres halfogyasztás 40 %-kal csökkentheti például a koszorúér okozta panaszok és megbetegedések számát? […]

A tökéletes sült krumpli kalandja

Az mondják, hogy az ember egész életében a tökéletességre törekszik. De vajon létezik a tökéletesség? Ha nem is mindenhol, az biztos, hogy a tökéletes sült krumpli nemcsak legenda. Nézzük meg, honnan is érkezett hódító útjára ez a szuper étel, ami nyáron, a balatoni strandokon és az éttermekben is fantasztikusan népszerű. A sült krumpli az, ami […]

Kész, rajt, pácolásra fel!

A nyári ételek egyik szuper elkészítési módja, ha sütés előtt bepácoljuk őket. Pácolás után süthetjük grillen, sütőben vagy serpenyőben a tűzhelyen. Vannak száraz pácok, amikor csak fűszert használunk és vannak a szószos változatok, amikor valamilyen mártással együtt keverjük össze a finom fűszer aromákat és ezzel kenjük le a húst vagy a zöldséget. Legtöbbször az a […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink