HÍREINK

Igazán finom pékárut keres? Ezt is megtalálja a Húsháznál!

Egy jó büfés, egy jó vendéglátós tudja, hogy az étel sikere bizony a kiváló minőségű pékárun is múlik. Legyen szó gyrosról, hot dogról, nudliról vagy gombócról nagyon nem mindegy, hogy milyen pitában vagy kifliben és egyáltalán, hogy milyen minőségben tálalja ezeket a finom ételeket, illetve desszerteket kedves vendégeinek.

De van egy jó hírünk!

Önnek nem kell ezen aggódnia, hiszen a fagyasztott húsok, zöldségek és gyümölcsök mellett a Húsháznál a rendkívül széles pékáru és desszert kínálatból is kedvére válogathat.

Büfés pékáru nemcsak büféseknek

Izgalmas büfés pékáru repertoárunkkal igyekszünk egyszerre kedvezni az egyszerűséget és a hagyományt kedvelőknek, valamint a kicsit különlegesebb és egzotikust keresőknek is. Hiszen például fekete hamburger zsemlénk fehér maggal igazán speciális és rendkívüli módon feldobja a hamburgereket is. De, aki inkább a tradicionálisabb hamburgert kedveli, annak is tudunk kedvezni, hiszen a Húsháznál sima, szezámmagos zsemle is megvásárolható. És ez még nem minden! Aki szeretne egy kis időutazást tenni, az megteheti a Húsház retro zsömlével, amit szintén hamburgerekhez ajánlunk. Természetesen kínálatunk nem merül ki a hamburger zsemlében, pitában is kétféle változatot tudunk Önnek ajánlani, 80 és 90 g-os variációban is beszerezheti a fantasztikus gyros ételekhez szükséges pékárut.

Mindemellett a forró kutyához, azaz az ínycsiklandó és sláger hot doghoz is be tudja nálunk szerezni a finom kiflit, valamint előre elkészített tortilla-val is tudunk Önnek szolgálni.

Minden, ami desszert

A szuper széles pékáru kínálatunk mellett érdemes desszertjeinket is alaposan szemügyre vennie, hiszen ebben a nyári időszakban a nassolás a nyaralás, a pihenés és feltöltődés egyik fontos eleme. Kicsit ilyenkor mindenki kényezteti magát édességgel, finom desszerttel. A palacsinta és a jégkrém mellett a vendégek azokat a büféket és éttermeket szeretik és kedvelik leginkább, amelyekben a desszert kínálat rendkívül izgalmas és sokrétű.

Ebben is számíthat a Húsházra, hiszen többi termékkínálatunkhoz hasonlóan itt is a széles és változatos, gazdag kínálatra törekedtünk.  Desszertjeink között az ízletes barackos párnácskától kezdve, a csokis soufflén át, egészen a zsúr tepertős pogácsáig mindent megtalál. Lehet tehát sós vagy édes, csokis vagy lekváros, gombóc vagy nudli, ha desszertre vágyik, vagy ha édesség kínálatát valóban változatossá szeretné tenni, akkor válassza a Húsház desszertjeit.

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink