HÍREINK

Miért fontos halat enni? Több okot is mondunk rá!

A halászat és a halfogyasztás már az ősidők óta meghatározza az emberi táplálkozást. Talán éppen ezért vitathatatlan az egészségre gyakorolt jótékony hatása is. Manapság a tudatos táplálkozás reneszánszát éljük, egyre fontosabb a mindennapokban, hogy változatosan és egészségesen étkezzünk. Gondolta volna, hogy a rendszeres halfogyasztás 40 %-kal csökkentheti például a koszorúér okozta panaszok és megbetegedések számát?

 A halak ugyanis tele vannak vitaminnal, A-, D- és több, vízben oldódó B-vitamint is tartalmaznak.

Emellett az emberi szervezet számára különösen fontos foszfor-, vas, kálium- és kalcium-tartalmuk is nagyon magas, így aki sok halat eszik, jobban felvértezi testi vitalitását a betegségek ellen.

 Most több fontos tényt is tudunk Önnek mondani, ami miatt megéri halat enni!

 A jól ismert omega-3

Ez a szupererővel rendelkező esszenciális zsírsav azért különösen fontos a szervezetnek, mert önállóan nem képes előállítani. Amiben segít nekünk: agyi működés, szív- és érrendszeri betegségek elkerülése.

A lazacban például rengeteg az omega-3 zsírsav és a Húsház széles halkínálatában több izgalmas lazac terméket is tudunk Önnek ajánlani!

lazac-cikk-1

Megerősíti az immunrendszert

A halfogyasztás nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy immunrendszerünk optimálisan működjön. Ugyanis a halakban található vitaminok és omega-3 gyulladásgátló és immunitás-erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek, így nemcsak a megelőzésben, de a betegségek leküzdésében is nagyban segítenek és támogatják ebben szervezetünket.

Nyáron főszezonja van a halételeknek és mivel ilyenkor az átlagosnál több halat eszünk, így szervezetünk rendkívül megerősödik, ami később, az őszi és téli hónapok alatt is fontos lesz a betegségek elkerülése végett.

Ha változatos hal ételeket szeretne Ön is készíteni, akkor válassza a Húsházat!

Nálunk az ízletes hekktől kezdve, a keszegen át, a harcsáig szinte mindent megtalál!

Mert ha hal, akkor Húsház!

hal-cikk-2

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink