HÍREINK

Fűszerezzen velünk!

Az igazán ízletes étel sikere és finom íze igazából a tökéletes hozzávalókon múlik. És ebbe szorosan beletartoznak a fűszerek is, hiszen a tálalt étel esszenciáját a csodálatos fűszerek és fűszerkeverékek adják. A fűszerek tulajdonképpen a húsoknak és zöldségeknek olyanok, mint hab a tortának. Hogy az étel fűszerezése pont tökéletes legyen, nemcsak a szakácson múlik, hanem a fűszerek megfelelő adagolásán is. De mit sem ér a pontos adagolás és a szakács több éves tudása, ha nem a megfelelő minőségi fűszerek kerülnek az ételre.

Ahogy a rossz minőségű hús, úgy a silány színvonalú fűszerek is teljes mértékben elronthatják az ételt.

Nem érdemes hát kockáztatni!

A Húsháznál igazán izgalmas, jó minőségű fűszereket és fűszerkeverékeket tud beszerezni.

Mert rajtunk nem múlik az étel íze! Nézzük is miből válogathat!

fuszercikkbe

Alapfűszerek, fantasztikus fűszerkeverékek és megbízható márkák

A Húsháznál büszkék vagyunk arra, hogy izgalmas fűszer kínálattal tudunk Önnek szolgálni. Számos alapfűszert megtalál nálunk, amelyek nemcsak az eredeti és hamisítatlan magyar konyhában elengedhetetlenek, hanem amelyek egzotikus ízvilágot is elhoznak magukkal.  Természetesen, ami egyetlen valamirevaló magyar konyhából sem hiányozhat az a fűszerpaprika. A pirospaprika minden pörkölt és paprikás alapja, és bár használják más nemzetek ételeinek izésítésénél is, nálunk mindenképpen a top 3 fűszer között van.  Emellett oregánót, babérlevelet, fokhagymát és számos más szuper fűszert megtalál nálunk.

Az alapfűszerek mellett pompás fűszerkeverékek között is kedvére válogathat nálunk. Webshopunkban talál flekken fűszerkeveréket, gasztro ételízesítőt, grill fűszerkeveréket. Valamint többféle gyros fűszerkeverék közül tud választani, halak ízesítésére szolgáló fűszer csomaggal, illetve Provence-i, steak és szárnyas fűszerkeverékkel is készültünk az Ön ételeihez.

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink