HÍREINK

Kipróbálna valami egzotikust? Tengeri különlegességek a Húsháznál.

A Balaton, a “Magyar Tenger” számos finomsággal, rengeteg szuper finom hallal ajándékoz meg minket. De a Húsháznál nemcsak a halkínálat rendkívül széles és változatos, hanem egyéb tengeri különlegességekkel, más országok tengeri finomságaival is készülünk az Ön számára. Nézzük is milyen tengeri ínyencségeket tudunk Önnek ajánlani!

Egy kis ízelítő>>>

Egy jó ropogós békacomb rendel!

Leginkább a francia, illetve kínai konyhával azonosítjuk a békacombot, pedig régen itthon sem volt olyan nagy különlegesség, számos étterem menüjében megtalálható volt. Ízre és állagra olyan, mint a csirkemell, csak lazább a szerkezete. Manapság rendkívüli módon feldobja az éttermek kínálatát ez a különleges étel. A legelterjedtebb recept szerint simán csak ki kell rántani a békacombokat, de ha előtte grill halfűszerrel dörzsöli be a húst, még különlegesebb és finomabb íze lesz.

Békacomb a Húsháznál>>>

Ki a király? Hát a királyrák.

Pontosabban a királyrákfarok. A rák Ázsiából, édesvízi tenyészetekből – többnyire rizsföldekről- származik. Leginkább burgonyával ajánlják, mert fantasztikusan összeillenek, ami az ízvilágukat illeti. De tálalhatja önálló ételként is, vagy szuper választás még friss salátához is.

A Húsháznál héjában és héj nélkül is megtudja vásárolni>>>

tengericikkbe

Panírozott tintahal karika

A panírozott tintahal karika egyrészt azért is jó választás, mert már a panírozás macerás munkájától is megkímélheti konyhai személyzetét. Így már eleve kevesebb és könnyebb lesz a munka az étel előkészítésénél. Nálunk igazi ínyenc csemegének számít a tintahal és rendkívül feldobja a menüsort. Sok helyen felkockázott főtt burgonyával kevert főtt-párolt fokhagymás spenótot adnak mellé köretként.

Húsház tintahal karikák>>>

 A Húsház Tengeri különlegességei között megtalálja még az ízletes kagylóhúst, a ropogós koktélrákot és rákollót, valamint izgalmas tenger gyümölcsei kínálatunkat is.

Ha valami igazán egzotikusra vágyik, akkor válassza a Tengeri különlegességeket, válassza a Húsházat!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink