HÍREINK Kategória: Blog

Klasszikus halétel receptek, amit érdemes felidézni!

Cikkünkben két különleges halétel recepttel készültünk Önnek, amelyek bár régi, klasszikus receptek, de még mindig érdemes őket újra elővenni. Mandulás pisztráng Hozzávalók: Pisztráng (egész) 10 db Liszt 0,12 kg Tej 0,5 l Mandula 0,15 kg Só 0,03 kg Vajas burgonya 10 adag Elkészítés: A pisztrángot óvatosan kibontjuk, pikkelyeit eltávolítjuk, majd gondosan szárazra töröljük kívül, belül. […]

Legjobb desszert a fagyasztott desszert!

Nem véletlen, hogy a Húsház kínálatában széles választékból válogathatnak azok, akik a fagyasztott desszerteket részesítik előnyben! Eláruljuk miért! Megrendelőink egyik kedvence a fagyasztott desszert kínálat, mégpedig elsősorban nem másért, mint a praktikum miatt. A desszertkészítés ugyanis az egyik legidőigényesebb konyhai művelet, kiváltképp akkor, ha egy összetettebb édességet szeretnénk elkészíteni. Általában érzékeny, könnyen romlandó hozzávalók szükségesek […]

A tökéletes húsvéti sonka

A húsvéti családi és baráti ünnepségek asztalának főszereplője a sonka. A húsvéti sonka elkészítése alapvetően egyszerű, azonban nem árt tudni egy-két trükköt ahhoz, hogy elkészíthesse az igazán tökéletes sonkát. Az alapanyag beszerzése A tökéletes húsvéti sonka titka már az alapanyag beszerzésénél kezdődik. A rossz minőségű, ízfokozókkal teli húst úgy tudja elkerülni, ha odafigyel a vásárlásnál […]

4 magyaros étel, amit nem tudunk megunni

Mik is azok a klasszikus hazai ízek, amik nem hiányozhatnak a konyhánkból? Cikkünkben összeszedtük azt az 5 legkedveltebb magyar ételt, amikről nem tudnánk lemondani. 1.Hurka és kolbász A hurka és a sültkolbász az igazi klasszikusok, ha hazai ízekre vágyunk. A vidéki rendezvények, gasztronómiai fesztiválok kihagyhatatlan tagja, de ugyanúgy helye van a családi asztalokon is. A […]

Tavaszi fűszerek

Ideje a tavaszi hangulathoz igazítani a kínálatot is! Ezért cikkünkben összeszedtük az ilyenkor praktikus fűszereket. Inspirálódjon, és készüljön fel a tavaszi forgatagra! Zöld tányérok Ebben az évszakban a vendégek a frissebb, könnyebb ételeket keresik. Ilyenkor nagy népszerűségnek örvendenek a különböző zöldséges köretek, párolva, grillezve, ropogósan. Ezekhez érdemes beszerezni néhány zöld-, és a zöldségeket jól kiegészítő […]

Ínyenc ételek borjúból

A borjúhús nem csupán különleges íze, és puha állaga miatt kiváló alapanyag, de  fogyasztását még a táplálkozási szakemberek is kifejezetten ajánlják, mivel a marhahúshoz viszonyítva több fehérjét, de kevesebb zsírt tartalmaz. Most megosztunk Önnel néhány borjúból készíthető, ínyenc receptet, amelyeket vendégei imádni fognak! Francia borjúragu Borjúcombot vágjon kockákra, ízlés szerint fűszerezze, és serpenyőben hirtelen pirítsa […]

Tavaszi epres fogások

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy a megújulás jegyében a kínálatot is kicsit feldobja, megújítsa az évszaknak megfelelő ételekkel. A hosszú tél után érdemes olyan fogásokat is felvenni a menübe, melyekkel a vendégek pótolhatják a hideg idő alatt felhasznált vitaminokat, frissítő és könnyű desszerteket, mint az alábbiakban összegyűjtött epres fogások. Epres frissítő Ahogy kezd […]

Miért édemes Önnek is snack-eket kínálnia?

Íme három ok, amiért Önnek is érdemes felvennie a kínálatába a különböző snack-eket! 1.Rohanó világban élünk, és ez megváltoztatta az étkezési szokásainkat is. Ma már sok esetben választják a vendégek a régebben csupán előételként kínált fogásokat, úgynevezett snack formájában, akár a főételt helyettesítve. Hiszen napközben sokszor nincs időnk egy teljes étkezésre, nem ülhetünk le rendesen […]

Torkos csütörtök a Húsházzal

Közeledik a torkos csütörtök, amikor is számos vendéglátóhely kínálja kedvezményes áron ételeit. A vendégek már előre készülnek erre az ”ünnepre”, hogy minél több finomságot kipróbálhassanak, ezért nem árt Önnek is elkezdeni az előkészületeket. Honnan ered a torkos csütörtök? A magyar népszokás szerint torkos csütörtök a hamvazószerda előtti csütörtök, ami megengedi, hogy a nagyböjt előtt bőségesebben […]

A tematikus ajánlatokban rejlő, jövedelmező lehetőségek

Manapság sok helyen láthatunk különböző tematikus, időszakos menüajánlatokat, mint a mexikói hetek, itáliai napok, és hasonlók. Cikkünkből kiderül, hogy miért jövedelmező ez a vendéglátóhelynek. Az időszakos menüajánlat egy egyszerű, de jól működő marketingfogás. Elsősorban azért jó a forgalomnak, mert ösztönzi a vendéget, hogy abban az időszakban menjen be, és próbálja ki az ételeket, mert máskor […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink