HÍREINK

Miért édemes Önnek is snack-eket kínálnia?

Íme három ok, amiért Önnek is érdemes felvennie a kínálatába a különböző snack-eket!

1.Rohanó világban élünk, és ez megváltoztatta az étkezési szokásainkat is. Ma már sok esetben választják a vendégek a régebben csupán előételként kínált fogásokat, úgynevezett snack formájában, akár a főételt helyettesítve. Hiszen napközben sokszor nincs időnk egy teljes étkezésre, nem ülhetünk le rendesen megebédelni, ha mégis valamilyen meleg ételt szeretnénk, akkor jöhet a snack, amit akár útközben is fogyaszthatunk.

2. Egy másik élethelyzet, amiben a vendégek kedvelik a különböző snackek fogyasztását, azok a baráti összejövetelek. Számos előnye van, ha egy ilyen összejövetelen a vendégek inkább különböző falatkákból választhatnak, klasszikus főételek helyett. Így többféle ételt kipróbálhatnak, hiszen közösen rendelhetnek több variációt, mert ezeket az ételeket könnyű elosztani, valamint az sem zavaró, ha valaki gyorsabban, valaki pedig lassabban fejezi be az étkezést, hiszen a snack-ek akár egész este ott lehetnek az asztal közepén.

3. Végül pedig a különböző rendezvényeken, állófogadásokon is nagyban megkönnyíti az étkezést, mivel egyszerűbben, kényelmesebben fogyasztható.

Ezért érdemes különböző snack-eket kínálnia Önnek is!

Ajánlatunk a húsház kínálatából

McCain Cheddar sajttal töltött Jalapeno paprika

McCain Fűszeres hagymakarika

McCain Nacho háromszög

McCain Panírozott mozzarella rudacska

McCain Rántott csirkemell falatkák

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink