HÍREINK

Tavaszi epres fogások

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy a megújulás jegyében a kínálatot is kicsit feldobja, megújítsa az évszaknak megfelelő ételekkel. A hosszú tél után érdemes olyan fogásokat is felvenni a menübe, melyekkel a vendégek pótolhatják a hideg idő alatt felhasznált vitaminokat, frissítő és könnyű desszerteket, mint az alábbiakban összegyűjtött epres fogások.

Epres frissítő

Ahogy kezd felmelegedni az idő, a vendégek keresik a frissítő italokat. Eperből készítve kínálhat házi szörpöt, és különböző turmixokat is, mindkettő remek választás a felfrissüléshez.

Epres tiramisu

Az epres tiramisu ugyanúgy készül, mint a klasszikus verzió, egy kis epres csavarral. Készítsen fagyasztott eperből ragut, cukor hozzáadásával, és a tiramisuhoz használt piskótát locsolja meg ezzel a raguval.

Epres torta

Szinte bármilyen tortaszeletet, süteményt fel lehet dobni egy kis eperlekvárral. Használja gyümölcsös rétegként, vagy a szelet mellé öntetként. Tökéletesen illik a sajt- és a csokoládétortához.

Epres pohárdesszert

A pohárdesszertek lehetőséget kínálnak, hogy használja a kreativitását. Egy gyümölcsös pohárdesszert számos módon elkészíthető, használhat hozzá eperlekvárt, eperragut, vagy az egész gyümölcsöt is.

Ne feledje, hogy a legfontosabb a jó alapanyag! Ha azt szeretné, hogy az elkészült desszertekért a vendégei visszajárjanak, akkor válasszon olyan epret, amely édes, és magas az íz intenzitása.

A minőségi epret és eperlekvárt szerezze be a Húsház kínálatából!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink