HÍREINK

Pulled pork – avagy napjaink legtrendibb BBQ étele

A pulled pork az amerikai konyha egyik tradicionális ételkészítési technológiája. Származási helye Dél-Amerika, ahol a szakácsok szinte művészetté tökéletesítették BBQ tudományukat. Elterjedése tagadhatatlan összefüggésben áll az amerikai BBQ éttermek térhódításával. A 2010-es évek környékén, ahogy a vendéglátóipari egységekben elterjedtek a már modernizált BBQ ételek – különös tekintettel a pulled pork-ra – egyre több szupermarket is […]

A tökéletes sült kacsacomb titka

Hogyan is készül a legendás, belül omlós, kívül ropogós kacsacomb? Legújabb cikkünkben profi szakácsok trükkjeire derül fény, ami lerántja a leplet a tökéletes kacsacomb titkáról. Mesteri előkészítés Nagyon egyszerűnek tűnik, de sokan kihagyják ezt a lépést. A kacsacombokat sütés előtt sózni kell, és legalább fél napig állni hagyni. Egy marék sóra fektesse rá a combokat, […]

Gyümölcsös fogások télen is

Ne feledkezzen meg az idénygyümölcsökről, amik hol megédesítik, hol megfűszerezik a téli kínálatot! Legújabb inspiráló cikkünkben a téli szezonális gyümölcsök – azon belül is az alma, a körte és a szilva – kerülnek főszerepbe. Nem csak a franciasalátának áll jól a gyümölcs Ha salátáról van szó, bátran szabadjára engedheti fantáziáját. Egy sült körtével megspékelt saláta […]

Téli kedvencek

A téli, hidegebb időszakban vendégeinknek is más igényeik vannak. Nem elég, ha csak a téli hangulatot teremtjük meg, az ételkínálatunkat is igazítanunk kell a szezonális igényekhez és aktualitásokhoz. Ebben az időszakban a vendégek szívesebben melegednek fel, és üldögélnek akár hosszabb ideig egy vacsora fölött, mint nyáron. Ilyenkor népszerűbbek a forró levesek, fűszeres húsok, intenzívebb ízek. […]

Halloween-i fantázia fogások

Közeledik a Halloween! Ön hogyan készül? Az Amerikában egyik legnépszerűbb  ünnepet már hazánkban is egyre többen imádják, főleg a gyerekek. Ilyenkor már nagy előkészületek folynak a jelmezek beszerzése, elkészítése kapcsán, és a vendéglátóipari egységek is egyre többen kínálnak speciális menüt, tematikus fogásokkal Halloween estéjén. Összeszedtünk mi is néhány ötletet, amikből Ön is inspirálódhat, és amikkel […]

Márton nap

Márton napi menü ötletek

Márton napja a karácsonyt megelőző 40 napos böjt előtti utolsó ünnepnap. Így a hagyomány szerint ezen a napon lakomákat, vásárokat tartunk. Novemberben már le lehet vágni a tömött libát, ezért a Márton-napi ételek jellemzően libafogások, mert a rigmus szerint: „Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”. Szokás volt, hogy a liba húsából, […]

Jól bevált köretek újragondolva

Unja már a klasszikus recepteket? Szeretné egy kicsit felpezsdíteni a kínálatát? Nem kell elhagyni a jól bevált alapanyagokat! Megmutatjuk, hogyan vihet egy kis izgalmas csavart a már jól bevált köretekbe! Katotta angolosan A klasszikus bébirépa egy új, trendi köntösben! A vajban párolt, ízlés szerint fűszerezett bébirépát szórja meg jól petrezselyemmel, majd egy tepsibe helyezve pirítsa […]

Néhány Húsház termék, ami megkönnyíti a vendéglátósok életét

Örök pörgés, és folyamatos mentális figyelem, erről szól a vendéglátósok élete. Ezért kínál a Húsház Hungary Kft. olyan árucikkeket, amelyekkel megkönnyítheti az életüket, és most össze is szedtük Önnek, melyek ezek a termékek, amikkel rengeteg időt és energiát spórolhat. Mi jut eszébe először a hosszadalmas előkészítésről? Nekünk a burgonya! Éppen ezért kínálunk a lehető legkülönbözőbb […]

5 büfés étel, ami sose megy ki a divatból

Melyek azok az ételek, amiket a vendégek sosem unnak meg? Mik azok, amiket mindig keresni fognak a kínálatban? Most összeszedtük azt az 5 büfés ételt, ami sosem megy ki a divatból! Hot-dog A hot-dog az egyik olyan egyszerű, de nagyszerű étel, ami mindig keresletre fog találni, hiszen az emberek imádják nemes egyszerűségében. Feldobhatja sült hagymával, […]

Almás fogások az őszi hónapokra

A nyárral együtt nem ért véget a gyümölcsszezon, hiszen ősszel is bátran tudunk gyümölccsel tarkított ételeket szerepeltetni étlapunkon vagy menüsorunkban. Az őszi gyümölcsök közül a közkedveltnek számító almát nem szabad nélkülözni a hidegebb szezonra készülő étlap sorairól. A klasszikus, jól ismert ételek mellett néhány újdonsággal is színesebbé tehetjük az általunk kínált menüsort, melyben vendégeink biztos […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink