HÍREINK

Téli kedvencek

A téli, hidegebb időszakban vendégeinknek is más igényeik vannak. Nem elég, ha csak a téli hangulatot teremtjük meg, az ételkínálatunkat is igazítanunk kell a szezonális igényekhez és aktualitásokhoz.

Ebben az időszakban a vendégek szívesebben melegednek fel, és üldögélnek akár hosszabb ideig egy vacsora fölött, mint nyáron. Ilyenkor népszerűbbek a forró levesek, fűszeres húsok, intenzívebb ízek. A nyári időszakban fogyasztott könnyebb ételekkel ellentétben, télen nyugodtan kínálhatunk nehezebb, zsírosabb ételeket.

Vad ízek

Indul a vadászszezon, ami ha nem is vadásznak, akkor is ott van a vendégek fejében, így ilyenkor jobban keresik a vadételeket. Érdemes felvenni a kínálatba legalább pár ilyen fogást.

A Húsház ajánlata az Őzragu. >>

Melegítse fel

Ki ne szeretne egy forró tányér finom húsleves mellett felmelegedni. Semmiképpen nem érdemes kihagyni a téli kínálatból. Ráadásul egyre divatosabb a büfék, street food kocsik menüjén is tartalmas leveseket kínálni, amit a vendégek papírpohárban, útközben is fogyaszthatnak.

Szerezze be a hús és zöldség hozzávalókat a Húsháznál!

Chicken broth vegetable soup with chopped parsley in pottery bowl. image

Fűszeres húsok

Ahogy korábban is említettük, ebben az időszakban a vendégek jobban kívánják a fűszeresebb, kevésbé zsírszegény ételeket. A vörös húsok kerülnek reflektorfénybe.

A Húsház ajánlata egy rosé Kacsamell. >>

Almás-fahéjas a sláger

Minden télen az almás-fahéjas a sláger íz. Ez egy olyan megunhatatlan klasszikus, amivel mindig meg lehet nyerni a vendégeket.

A Húsház kínálatából, az Almás fahéjas gombócot ajánljuk. >>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reméljük sikerült ötleteket adnunk a téli menü megtervezéséhez, további inspirációért böngésszen cikkeink között, vagy válogasson széles kínálatunkból!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink