HÍREINK

Halloween-i fantázia fogások

Közeledik a Halloween! Ön hogyan készül?

Az Amerikában egyik legnépszerűbb  ünnepet már hazánkban is egyre többen imádják, főleg a gyerekek. Ilyenkor már nagy előkészületek folynak a jelmezek beszerzése, elkészítése kapcsán, és a vendéglátóipari egységek is egyre többen kínálnak speciális menüt, tematikus fogásokkal Halloween estéjén. Összeszedtünk mi is néhány ötletet, amikből Ön is inspirálódhat, és amikkel nagy sikereket arathat a rémségek estéjén.

Halloween-i fantázia italok

Egy sütőtökös hideg vagy meleg ital szuper vendégcsalogató lehet, alma és sütőtök kockákból, mézzel, fahéjjal, szerecsendióval ízesítve, hiszen a sütőtök a Halloween egyik ikonikus főszereplője. Fekete áfonyából is remek Halloween-i italokat készíthetünk, sötét színe tökéletesen illik a témához.

Hot-fingers

A Halloween-i rémségek közé illő Hot-fingers nem más, mint egy klasszikus Hot-dog. Csupán annyit kell tennie, hogy a Hot-dog kifliből kilógó virslire majonézből egy köröm formát rajzol, és máris olyan, mintha egy ujj lenne, így kész is a fantázia fogás.

Halloween burger

Fekete hamburger zsemléből nagyon látványos, és trendi Halloween-i főfogásokat kínálhat vendégeinek. Mivel a színezett hamburger zsemle még mindig újdonságnak számít, ezt a gyerekek és felnőttek egyaránt imádni fogják. Változatosan elkészítve, klasszikus hamburgerhússal, vagy akár a gyerekeknek kedvezve pulyka nuggets-el is kínálhatja.

Rémületesen finom édességek

A Bombajó Mákos nudli még egy fekete étel, amivel fokozhatja a hangulatot! Mákkrémmel töltött nudli fekete, mákos bundában. A félkész csoki felfújt is abszolút befutó lehet, hiszen akárhogyan lehet díszíteni, hogy a Halloween-i hangulathoz illeszkedjen. Egy sablon segítségével bármilyen porcukor szórást tehet rá. A denevér, boszorkány sapka, és szellem, népszerű minták, és könnyedén készíthet hozzá sablonokat. Cukormázzal kézzel készített minta is kerülhet a felfújtakra, egy szépen rajzolt pókháló, vagy sütőtök motívummal könnyűszerrel ez lehet az idei favorit a vendégei körében.

Engedje szabadjára kreativitását, és vesse bele magát Ön is a Halloween-i készülődésbe a Húsház termékeivel!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink