HÍREINK

Néhány Húsház termék, ami megkönnyíti a vendéglátósok életét

Örök pörgés, és folyamatos mentális figyelem, erről szól a vendéglátósok élete. Ezért kínál a Húsház Hungary Kft. olyan árucikkeket, amelyekkel megkönnyítheti az életüket, és most össze is szedtük Önnek, melyek ezek a termékek, amikkel rengeteg időt és energiát spórolhat.

Mi jut eszébe először a hosszadalmas előkészítésről?

Nekünk a burgonya!

Éppen ezért kínálunk a lehető legkülönbözőbb feldolgozott burgonyát, melyekkel Ön is élvezheti az előkészítés-mentes főzés előnyeit. A Húsház kínálatában megtalálható Farm burgonya termékek nemcsak hámozott, de már különböző formákra vágott burgonyát rejtenek magukban.

Burgonya korong>>

Burgonyagolyók>>

Előre kockázott burgonya>>

Burgonyalángos>>

Burgonyakrokett>>

90 másodperc alatt készre süthető hasábburgonya>>

Félkész termékekkel, feleannyi idő alatt

Lesz ideje fellélegezni! Ezekkel a félkész termékekkel gyorsabban kerülhet a megrendelés a konyhájából, a vendég tányérjára. Olyan klasszikusokat kínálunk, mint az előre panírozott hagymakarika>>, panírozott trappista sajt>>, előre pácolt, mustáros csirkemellfilé>>, félkész bajor grillkolbász>>, vagy a készresütött hamburgerhús>>.

Gyors desszertek

Nem csak a klasszikusokból készültünk. Félkész desszertjeink kínálatában a modern, ma népszerű fogások is megjelennek, mint a félkész csoki souffle>>, vagy a gyermekek és felnőttek új kedvence, a mogyorókrémes gombóc>>.

Tipp:

Egy gyümölcssaláta megszínesítheti a kínálatot, kockázott hozzávalókból készítve pedig elképesztően gyors és egyszerű.

Hozzávalók Trópusi Gyümölcssalátához:

Előre kockázott sárgadinnye>>

Előre kockázott mangó>>

Előre kockázott kiwi>>

Előre kockázott ananász>>

Extra ötletek

Mivel spórolhat még időt? Fokhagymaporunkkal gondolnia sem kell többé az időigényes fokhagyma tisztításra, aprításra, préselésre. Félkész barnamártásunkkal maga mögött hagyhatja a hosszadalmas mártás készítést. A hámozott egész paradicsommal pedig végleg elfelejtheti a paradicsom hámozás procedúráját is.

Könnyítse meg a mindennapokat Ön is a Húsház termékeivel!

 

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink