HÍREINK Kategória: Blog

Tavaszi fűszerek

Ideje a tavaszi hangulathoz igazítani a kínálatot is! Ezért cikkünkben összeszedtük az ilyenkor praktikus fűszereket. Inspirálódjon, és készüljön fel a tavaszi forgatagra! Zöld tányérok Ebben az évszakban a vendégek a frissebb, könnyebb ételeket keresik. Ilyenkor nagy népszerűségnek örvendenek a különböző zöldséges köretek, párolva, grillezve, ropogósan. Ezekhez érdemes beszerezni néhány zöld-, és a zöldségeket jól kiegészítő […]

Ínyenc ételek borjúból

A borjúhús nem csupán különleges íze, és puha állaga miatt kiváló alapanyag, de  fogyasztását még a táplálkozási szakemberek is kifejezetten ajánlják, mivel a marhahúshoz viszonyítva több fehérjét, de kevesebb zsírt tartalmaz. Most megosztunk Önnel néhány borjúból készíthető, ínyenc receptet, amelyeket vendégei imádni fognak! Francia borjúragu Borjúcombot vágjon kockákra, ízlés szerint fűszerezze, és serpenyőben hirtelen pirítsa […]

Tavaszi epres fogások

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy a megújulás jegyében a kínálatot is kicsit feldobja, megújítsa az évszaknak megfelelő ételekkel. A hosszú tél után érdemes olyan fogásokat is felvenni a menübe, melyekkel a vendégek pótolhatják a hideg idő alatt felhasznált vitaminokat, frissítő és könnyű desszerteket, mint az alábbiakban összegyűjtött epres fogások. Epres frissítő Ahogy kezd […]

Miért édemes Önnek is snack-eket kínálnia?

Íme három ok, amiért Önnek is érdemes felvennie a kínálatába a különböző snack-eket! 1.Rohanó világban élünk, és ez megváltoztatta az étkezési szokásainkat is. Ma már sok esetben választják a vendégek a régebben csupán előételként kínált fogásokat, úgynevezett snack formájában, akár a főételt helyettesítve. Hiszen napközben sokszor nincs időnk egy teljes étkezésre, nem ülhetünk le rendesen […]

Torkos csütörtök a Húsházzal

Közeledik a torkos csütörtök, amikor is számos vendéglátóhely kínálja kedvezményes áron ételeit. A vendégek már előre készülnek erre az ”ünnepre”, hogy minél több finomságot kipróbálhassanak, ezért nem árt Önnek is elkezdeni az előkészületeket. Honnan ered a torkos csütörtök? A magyar népszokás szerint torkos csütörtök a hamvazószerda előtti csütörtök, ami megengedi, hogy a nagyböjt előtt bőségesebben […]

A tematikus ajánlatokban rejlő, jövedelmező lehetőségek

Manapság sok helyen láthatunk különböző tematikus, időszakos menüajánlatokat, mint a mexikói hetek, itáliai napok, és hasonlók. Cikkünkből kiderül, hogy miért jövedelmező ez a vendéglátóhelynek. Az időszakos menüajánlat egy egyszerű, de jól működő marketingfogás. Elsősorban azért jó a forgalomnak, mert ösztönzi a vendéget, hogy abban az időszakban menjen be, és próbálja ki az ételeket, mert máskor […]

Miért olyan népszerű az édesburgonya?

Napjainkban az édesburgonya népszerűsége az egekbe emelkedett. De vajon miért olyan vonzó a vendégek szemében? Cikkünkben erre is választ adunk. Így kezdődött… Az édesburgonya népszerűségének története Amerikában kezdődött, a II. világháború alatt. Azért kezdték el nagyobb mennyiségben termeszteni, mert könnyű és olcsó volt előállítani. Ráadásul ebben az időben nehéz volt beszerezni a cukrot, amit édes […]

A minőségi kiszolgálás 5 titka

Minden vendéglátós arra vágyik, hogy a vendégek a lehető legjobbra értékeljék a munkáját. Az, hogy a kiszolgálás és a vendéglátás összességében, milyen értékelést kap a vendégek fejében, egy többkomponensű dolog. Cikkünkben összeszedtük, hogy a közvélemény kutatások szerint, mik azok a pontok, amiket a vendégek fontolóra vesznek egy vendéglátóipari egység rájuk keltett benyomásának meghatározásakor. 1. Személyzet […]

Édességek terítéken

Néhány kínálatban kisebb, van ahol pedig nagyobb szerepet kapnak a desszertek, de az biztos, hogy sehol nem hiányozhatnak. Cikkünkben felsorakoztatunk néhány ötletet, a legnépszerűbb édességek közül. Egészséges és finom Egy gyümölcssaláta megszínesítheti a kínálatot, ráadásul még egészséges is. Kockázott hozzávalókból készítve pedig elképesztően gyors és egyszerű. Hozzávalók Trópusi Gyümölcssalátához: Előre kockázott mangó>> Előre kockázott kiwi>> […]

A tökéletes kocsonya titka

A kocsonya a karácsonyi ünnepi menü fontos része. Most eláruljuk, hogy mi a tökéletes kocsonya titka, hogy Ön is hatalmas sikereket arathasson vele. Jól megválasztott alapanyagok A jó kocsonyához elsősorban minőségi hozzávalókra van szükség, hiszen a kocsonya fő összetevői a hús és a zöldségek lesznek, és ha ezek nem friss, ízes hozzávalók, akkor az nagyon […]

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink