HÍREINK

5%-ra csökkent a baromfihús ÁFA-ja!

Ha esetleg még nem hallott volna róla 2017. január 01-től 5%-ra csökkent a baromfihús áfája az eddigi 27%-ról! Ez érinti az összes csirke, kacsa, liba, pulyka húsokat előhűtött és fagyasztott kiszerelésekben is! Nettó áraink nagyrészt nem változtak, ezért ez tényleges bruttó árcsökkenést jelent! Kérjük kiemelt figyelemmel tekintse meg fantasztikusan jó bruttó baromfihús árainkat a katalógusban […]

Köszönjük a bizalmukat!

Ezúton is szeretnénk kívánni minden kedves ügyfelünknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet a Húsház Hungary Kft. minden dolgozója nevében és megköszönni egész éven át tartó bizalmukat cégünk felé!

A HÚSHÁZ több mint a legjobb választás!

Ismerje meg cégünket ha még nem ismerné! Tekintse meg rendkívül széles és választékos árukészletünket! Keresse értékesítőinket kiszállítással, megrendeléssel, árral, termék információval kapcsolatos kérdésekben! Készséggel állunk rendelkezésére minden kedves régi és leendő ügyfelünknek!  

Próbálja ki új, kézműves termékeinket!

Vásároljon a Húsház Hungary Kft. legújabb kézműves termékeiből! 3 féle húsból -birka, marha, sertés – készült csevapcsicsa, májgombóc és májgaluska közül válogathat! A termékek praktikus kb. 1 kg/cs-os kiszerelésekben kerültek fagyasztásra, így igazán praktikusak akár éttermek akár kisboltok számára is! Tegyen egy próbát velük, nem fog bennük csalódni!

Hajrá BALATONLELLE!

Cégünk a Húsház Hungary Kft. főszponzora lett Balatonlelle labdarúgó csapatának a 2016/17-es szezonra! Ezúton szeretnénk itt is eredményes szezont kívánni a csapatnak! Hajrá BALATONLELLE!  

Húsház augusztusi nyitva tartás

A Húsház Hungary Kft balatonlellei telephelye augusztusban is minden napos nyitva tartással várja kedves vásárlóit, továbbá a Balaton parton kiszállításunk is van minden nap, melyre a megrendeléseket a szállítási nap reggel 6-óráig adhatják le!

Exkluzív steak hús válogatás a Húsháztól!

Tekintse meg a Húsház kínálatában kapható exkluzív steak húsokat! Prémium kategóriás húsok,  széles választékban,  bomba árakon,  próbálja ki őket, Húsház! Részletekről érdeklődjön értékesítőinknél!

A sous-vide technológia III. rész

Cikksorozatunk harmadik részében ismerje meg, mik változnak a hús fehérjéiben hőkezelés hatására? Természetesen továbbra is Csidei Tamás mesterszakács tolmácsolásában! Kérjük olvassa el a mellékelt cikket és ne habozzon ha kedvet kapott a kipróbáláshoz! Folytatás következik!

A sous-vide technológia II. rész

Cikksorozatunk második részében ismerje meg, hogy mi is az a  sous-vide? Természetesen továbbra is Csidei Tamás mesterszakács tolmácsolásában! Kérjük olvassa el a mellékelt cikket és ne habozzon ha kedvet kapott a kipróbáláshoz! Folytatás következik!

A sous-vide technológia I. rész

Cikksorozatunk első részében ismerje meg a sous-vide technológia alapjait Csidei Tamás mesterszakács segítségével, aki egy több részből álló sorozat keretében fogja végigvezetni Önöket a sous-vide technológian! Kérjük olvassa el a mellékelt cikket és ne habozzon ha kedvet kapott a kipróbáláshoz! Folytatás következik!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink