HÍREINK

Különleges büfés fogások

A vendéglátósok élete bizony nem könnyű – ha az ember lelkes, szívét-lelkét beleadja, akkor is számos akadályba ütközik. A verseny hatalmas, így nehéz kitűnni a sok-sok büfé közül, de eláruljuk, hogyan lehet az ön falatozója még kivételesebb.

Az iskolai büfékben sem könnyű a helyzet, hiszen sok szempontnak meg kell felelni, és a kritikus kisemberek elvárásainak is eleget kell tenni. Nem ritka, hogy a gyerekek szendvicséből a paradicsom a kukában landol, illetve az uzsonnára kapott alma sem fogy el. Pedig a szülők igyekeznek a gyermekeik kedvében járni, de általában az iskolatársak szendvicse és a büfés menü mindig jobban megcsillogtatja a szemüket.

Éppen ezért érdemes fenntartani ezt a figyelmet, tippjeink segítségével sikerre viheti büféje fogyasztását, új kínálattal színesítheti a gyerekek mindennapjait. De nemcsak az iskolákban, hanem minden büfében érdemes a menüsort a következő újdonságokkal felfrissíteni.

A különleges fogásokat mindenki meg akarja kóstolni!

Pláne a gyerekek, hiszen minden, ami egyedi, más és szembetűnő, vonzóvá válik a szem és a száj számára is. A hamburger mindig is a büfés fogások dobogóján állt, de lehet ezt még fokozni! Képzelje el, hogy ezentúl fekete buciban fogja árulni. Naná, hogy minden gyerek bele akar majd harapni. De nemcsak a gyerekek, hanem mindenki más számára is izgalmasabb lehet egy olyan hamburger, ami különleges zsemlében kerül a vásárlók kezébe.

fekete-hambi-zsemle-360x251

Egészséges és finom – smoothie a vitaminbomba

Minden szülő álma, hogy sikerüljön egy kis zöldséget és gyümölcsöt beleimádkozni gyermekébe. Pedig nem is olyan nehéz feladat ez, főleg, ha egy finom, színpompás smoothie-ba csempésszük a vitaminokat. Mirelit zöldséggel és gyümölcsökkel gyorsan, egyszerűen elkészíthetőek ezek az italok, így több ízben pompázhat majd a menülapon. Feldobja az eddigi megszokott kínálatot és ezzel még kivételesebb lehet az Ön büféje, ahol már smoothie is kapható.

smoothie

 

Hányféle hot-dogot árul?

Nem, nemcsak egyféle variációban lehet elképzelni, mivel csak a képzelet szabhat határt annak, hogy mennyire turbózza fel ezt az ételt. Dobhat bele hagymakarikákat, zöldségeket, extra bacont és többféle sajtot is, esetleg salátával díszítve még vonzóbb lehet ez a virslis falat. Ne féljen belevágni az új dolgokba, mert lehet, hogy pont ezzel fog kedvezni vendégeinek és újabb visszajáró vásárlói lehetnek.

Szerezze be nálunk a hozzávalókat!

hd

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink