HÍREINK

Kiemelt ajánlatunk a grillezéshez

Olvasson tovább, és tudja meg, hogy mik a grillszezon sláger termékei!

Bélszín steak

Húsimádó vásárlóinknak ajánljuk a bélszín steaket. A steak sokféle húsból készülhet, de a bélszínből készített az igazi klasszikus steak. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnemesebb hús. Olyan különleges alapanyagról beszélünk, amit nem is érdemes túlbonyolítani. Ha a legtöbbet akarja kihozni a hús ízéből, a legjobb eljárás az elkészítéséhez a grillen való sütés.

T-bone steak

A angol-amerikai steak lehet bélszín, hátszín, vagy a különleges bontással készülő T-bone steak, ami mindkettő részt tartalmazza. A T-bone steak nevét a csont formájáról kapta. A hátszínt a bélszínnel együtt szelik úgy, hogy közöttük marad a csigolyacsont és egy darab a bordából, ami együtt adja a jellegzetes T betűt.

Tomahawk steak

A nyári grillezések másik nagy slágere a Tomahawk steak. Jellegzetessége a húsból kiálló bordacsont, ez az a csont, ami megadja a hús különleges ízét is egyben. Sütése leginkább grillen vagy speciális rácson ajánlott a legjobb végeredmény érdekében.

Grillkolbász

Webshopunkban a magyaros és a bajor grillkolbász egyaránt nagy népszerűségnek örvend. A grillezés az, ami megadja ezek különleges, füstös ízvilágát. Elkészítése egyszerű és gyors. Ezekkel a grillkolbászokkal nem lehet melléfogni.

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink