HÍREINK

Készítse el a halburgerek királyát!

Marha, sertés, csirke? Milyen hús kerüljön a hamburgerbe?

Ne ragadjon le a megszokott hármasnál, készítsen egy különleges halburgert, ami után még a legínyencebbek is megnyalják mind a tíz ujjukat.

Mutatjuk is a receptet!

Ínyenc hekkburger

 Hozzávalók: 

Elkészítés:

A natúr hekk burgert tegye egy edénybe, majd szórja meg fokhagymaporral és bazsalikommal, végül pedig locsolja meg egy kis citromlével. Kevés vizet öntsön a halra, majd várja meg, míg teljesen ki nem olvad.

Közben készítse el a mártást!

3 ek majonézt, 3 ek tejfölt és 2 ek citromlevet kézi habverővel keverjen össze, majd adjon hozzá egy kis fej vöröshagymának megfelelő mennyiségű hagymakockát, 15 szem kapribogyót, három közepes méretű felszeletelt csemege uborkát, illetve ízlés szerint petrezselyemzöldet. Keverje össze az alapanyagokat, majd lefedve tegye a hűtőbe. Ez a mártásadag két-három halburgerhez elegendő.

Amint a hekk kiengedett, ittassa le róla a felesleges folyadékot, majd sózza mindkét oldalát. Igény szerint panírozható, majd bő, forró olajban 10-12 perc alatt készre is süthető.

A hamburgerzsemléket szelje ketté, majd serpenyőben, vajon pirítsa meg mindkét oldalukat.

Ha a hal megsült és a pirított zsemle is kész, vegye ki a mártást a hűtőből és alaposan keverje át. A zsemle alsó felére tegyen egy szelet sajtot, hagymakockát, egy adag mártást, majd tegye rá a halat. Végül mehet rá ismét a mártásból, és kész is a halburger!

A halburger mellé kínáljon steak burgonyát.

Reméljük, sikerült színesebbé tennünk hamburger kínálatát!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink