HÍREINK

Karácsonyi ötletek, amelyek megkönnyítik az életét a pörgős időszakban

Az ünnepek körül bizony elég pörgős a vendéglátásban dolgozók élete, nincs ez másképp a karácsony közeledtével sem, ezért ilyenkor minden perc számít. Legfrissebb cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány olyan terméket, amik segíthetnek abban, hogy az ételek hamarabb, és kevesebb energiával kerüljenek a vendégek tányérjára.

A Halászlé elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű!

A Halászlé egy hagyományos karácsonyi étel hazánkban, azonban elkészítése igen időigényes és körülményes. Éppen ezért a vendégek előszeretettel látogatják meg inkább az éttermeket ahelyett, hogy maguknak készítenék el. Így ez a fogás kifejezetten népszerű az év ezen időszakában. Szerencsére a Húsháznál erre is van megoldás. Szerezze be kész Halászlevünket, melyet két pontyszelettel kínálunk, és élvezze a gyors Halászlé készítés pillanatait!

Pikk-pakk Pontyszeletek

A rántott Pontyszelet sem hiányozhat az ünnepi asztalról! A Húsházzal ezen a téren is sok időt takaríthat meg, amit így a fontosabb dolgoknak szentelhet. Válassza az előkészített Pontyszeleteinket, így Önnek már csak paníroznia és sütnie kell, és a macerás előkészítési folyamatot végleg elfelejtheti!

Libacomb a biztos befutó

A karácsonyi menü ünnepelt tagja a kívül ropogós, belül omlós sült Libacomb. Párolt káposztával, és petrezselymes burgonyával tálalva ellenállhatatlan fogás, mely emeli a vacsora fényét. A tökéletes Libacomb elkészítéséhez türelem és sok idő kell, kivéve a Húsház segítségével! Vásárolja meg Sous Vide Libacombunkat, hogy Önnek már ne legyen gondja az elkészítéssel és a tökéletesítéssel!

Hozhatjuk a desszertet?

Az ünnepek alkalmával kinek ne jönne meg a kedve a házias, klasszikus desszertekhez? Kínáljon kihagyhatatlan rétes válogatást a mennyei Húsház rétesek közül, és időt is spórolhat, hiszen Önnek már csak a felszolgálással kell törődnie.

Reméljük kényelmesebbé tehetjük az Ön számára az ünnepi készülődést a fenti ötletekkel! További inspirációkért böngésszen a Húsház kínálatában!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink