HÍREINK

Karácsonyi menü villámgyorsan? Lehetséges!

A karácsonyi időszakban az éttermekben nagy a hajtás. Minden vendég valami igazán finom, különleges ételt szeretne fogyasztani, ami az ünnepi hangulatnak és tematikának tökéletesen megfelel. Az elvárásoknak pedig nem könnyű eleget tenni.

Ne várassa meg vendégeit! Tegye gyorsan, a lehető legfinomabb falatokat az ünnepi asztalra.

Nézzük is, hogy milyen finomságokat lehet a leggyorsabban az asztalra varázsolni.

Halászlé

Melyik halleves a legjobb: batyus, sáfrányos, korhely, szegedi vagy bajai? Mindenkinek amelyik tájegységhez vagy elkészítési módhoz húz a szíve, azt tartja a legfinomabbnak. Ne szálljon be ebbe az évszázados vitába, tegyen egy általános, mindenkinek tetsző levest az asztalra. A Húsház kínálatában a legfinomabb kész halászlé érhető el ponty szelettel vagy anélkül, esetleg vegyesen ponttyal, keszeggel és busával.

Ropogós csirkemell csíkok fűszeres burgonyával

Legyen szó bármilyen alkalomról, ünnepről is, a ropogós falatok sosem hiányozhatnak a hazai tányérokról. Az ünnepekkor válassza a lehető legjobb minőséget. Előkészített prémium ropogós csirkemell csíkjaink és hihetetlenül ízletes burgonyafalataink gyorsan elkészíthetők, az ízükre pedig garantáltan nem lehet panasz.

Csoki soufflé

A sok tömény, laktató étel után harmadik fogásként a legjobb választás a légies, ínycsiklandóan finom csoki felfújt, azaz a soufflé. A desszert elkészítése nagy falatnak tűnhet, főleg, ha első alkalommal kísérletezzünk a dologgal. De semmi pánik, van más megoldás is! A Húsház kínálatában található gyorsfagyasztott felfújt elronthatatlan.

Sok sikert kívánunk a karácsonyi menü elkészítéséhez!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink