HÍREINK

Karácsonyi ínyenc fogások

Legújabb cikkünkben olyan különleges, és a legújabb trendeknek megfelelő karácsonyi fogásokat mutatunk meg, amiket még a legínyencebb vendégei is imádni fognak!

Egy klasszikus recept, új köntösben

A különböző káposztás ételek fontos részét képezik az ünnepi menünek. A rakott káposzta egy minden évben visszatérő elem, de egy apró változtatással izgalmasabbá, és igazán különlegessé teheti, mégpedig egy rakott káposzta torta formájában. A hozzávalók ugyanazok, csak rétegezve készül, és a tálalás sokkal szebb.

Ne feledje, a jó rakott káposzta lelke a minőségi darálthús, szerezze be a Húsház kínálatából!>>

Sült húsok, megdöbbentő fűszerezéssel

Ahogyan a 2019-es karácsonyi trendekről szóló cikkünkben már említettük, idén nagyon divatosak a különleges fűszerezésű klasszikusok.

A mi egyik kedvencünk, a különleges fűszeresmázas pulyka. Ez a pulyka csillagánizzsal, szegfűszeggel, gyömbérrel, szerecsendióval és feketeborssal, egyszóval csupa ünnepi hozzávalóval van megfűszerezve. Az ízvilága igazán karakteres. Azok az ínyenc vendégek, akik folyamatosan keresik az újdonságokat, biztosan nem fognak tudni ellenállni neki.

A tökéletes pulykahúst szerezze be a Húsház webshopból!>>

A másik karácsonyi menü ötlet, amit ajánlunk, az egy friss hatású bárány fogás. Sós feta sajttal és olivaolajjal ízesítjük a báránygerincet.

Webshopunkban kiváló minőségű báránygerinccel várjuk!>>

Halászlé gazdagon, és tovább

Hogyan lehet egy egyszerű halászléből ínyenc fogás? Elég egyetlen különleges hozzávaló. A mi ajánlatunk egy hal belsőséggel töltött ravioli. Hangzatos és finom, így jól mutat az étlapon, és garantáltan népszerű ünnepi fogás lehet a vendégek körében.

Az alapot szerezze be a Húsház kínálatából!>>

Ön melyiket veszi fel az ünnepi kínálatába? Kellemes karácsonyi készülődést kíván a Húsház csapata!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink