HÍREINK

Júniusi menüajánló

A nyári hőségben a vendégeket jellemzően a könnyedebb ételekkel lehet megfogni, bevonzani. Emiatt a menüsorokat is ennek fényében érdemes összeállítani. Könnyű leves, laktató, ám nem túlságosan megterhelő főétel és persze a kihagyhatatlan, ínycsiklandó desszert.

Hoztunk egy szuper menüötletet, ami igazi júniusi kedvenc lehet!

 Fokhagymakrémleves

 A nyár leginkább a hideg gyümölcslevesek időszaka, pedig a forró napokon igenis kifejezetten jó választás lehet egy meleg, könnyű krémleves. Ha a szervezetünk belső hőmérsékletét növeljük, közelebb kerül a külső hőfokhoz, így a kánikulát sem fogjuk olyan tikkasztónak érezni. Így egy mennyei fokhagymakrémlevessel nemcsak valódi gasztronómiai élmény, hanem kellemesebb közérzet is teremthető.

A krémleves összeállítása hihetetlenül egyszerű és gyors, főként ha az alapot előre elkészített formában szerezzük be.

 Sajt- és fasírtgolyók rizzsel

A fasírt a magyar konyha igazi klasszikus étele, ami a nagymamák vasárnapi menüjének kihagyhatatlan fogása. Ám nemcsak a nagyiknak érdemes elkészíteniük, hanem a vendéglátóhelyeknek is, hiszen a hagyományos ízekhez mindenki szívesen tér vissza.

A fasírt nyáron is igazi Jolly Joker. Ilyenkor könnyedebb változatban, sütőben sütve, sajtgolyókkal, rizzsel társítva érdemes kínálni.

 Csokis-mogyorós gombóc

A csokis-mogyorókrémes gombóc az a finomság, aminek egyszerűen lehetetlen ellenállni. Ha még langyosan tálaljuk, ki is folyik a megolvadt, selymes töltelék a gombócból, ami látványnak is isteni.

 Legyen szó bármilyen étel-összeállításról, széles kínálatunkra mindig számíthat!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink