HÍREINK

Ízletes és praktikus újdonságok a Húsház kínálatában

A Húsház mindig is az ízletes és minőségi élelmiszerek megbízható forrása volt, ám most újabb izgalmas fejezet nyílik a kulináris élmények világában. Örömmel jelentjük be, hogy ismét új, ínycsiklandó és praktikus újdonságokkal bővítjük kínálatunkat, hogy segítsünk még színesebbé tenni partnereink felhozatalát.

Nézzük is, milyen újdonságokat szerezhet be a Húsház kínálatából!

Rántott gouda sajt

 Az új rántott gouda sajtunk azonnal meghódítja az ínyencek szívét! Ez a különleges és ízletes sajtfajta kívül ropogós, belül pedig krémes textúrával rendelkezik, amely az első falattól kezdve elvarázsolja a vendégeket.

A rántott gouda sajt kiváló választás előételnek, esetleg főételnek. Gazdag és karakteres íze, kombinálva a ropogós panírral, azonnal különleges gasztronómiai élménnyé varázsolja az étkezést.

Próbálja ki ezt a gusztusos és ínycsiklandó újdonságot! Egyszerűen készíthető elő, így időt takaríthat meg a konyhában, miközben garantálja, hogy vendégei elégedetten távoznak az asztaltól.

 BBQ wings

 A BBQ wings által újraértelmezheti a klasszikus szárnyas fogást és egyedi ízvilágot vihet a vendéglátó egysége vagy üzlete kínálatába. A csirkeszárnyak pikáns BBQ mártással vannak beborítva, amely tökéletes harmóniát teremt a csípős és füstös ízek között.

A BBQ wings az az étel, ami egyszerűen nem hiányozhat a nyári menüből.

Veggie Fries

Az új Veggie Fries különleges és izgalmas módja a zöldségek fogyasztásának. Az ízletes zöldségrudak tökéletesen ropogósak és telis-tele vannak vitaminokkal, illetve ásványi anyagokkal, amelyeket a vendégek imádni fognak.

A Veggie Fries nemcsak finom, de egészséges is, így ideális választás az egészségtudatos vendégek számára, akik nem szeretnének lemondani a kulináris élvezetekről.

Mini funky fánk

A mini funky fánkokban testesül meg a kreativitás és az ízélmény tökéletes egyensúlya. Ezek a kicsi és ínycsiklandó fánkok garantáltan elvarázsolják a kicsiket, és mosolyt csalnak az arcukra.

A Mini Funky Fánkok vidám és játékos megjelenésükkel olyan különleges desszertek, amelyeknek a gyerekek egyszerűen nem tudnak ellenállni. Amint felkerül az étlapra, gyorsan az apró vendégek nagy kedvencévé válhat.

A Húsház elkötelezett az új és izgalmas ízek iránt, amelyek garantáltan lenyűgözik és elégedetté teszik vendégeiket, vásárlóikat. Fedezze fel az új fogásokat, és kínáljon egyedülálló, ízgazdag élményt a vendégei vagy vásárlói számára a Húsház termékeivel! >>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink