HÍREINK

Izgalmas gyros variációk, amikkel Ön is feldobhatja a hétköznapokat

Izgalmas gyros variációk, amikkel Ön is feldobhatja a hétköznapokat

A gyrost ki így, ki úgy szereti, de változatosan felhasználható jellegéből adódóan könnyedén azt mondhatjuk, hogy szinte nem lehet megunni. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány izgalmas variációt, hogy Ön is felrázhassa kicsit a hétköznapokat.

Gyros pitában

A pitában szervírozott gyros az igazi klasszikus. Legnagyobb előnye, hogy minden megtalálható ebben az egyetlen ételben. Tökéletes kombinációja a húsnak, a pita tésztának, a szósznak és a zöldségeknek. Ráadásul egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

Gyros tál másképp

Egy egyszerű trükkel a gyros tálat is változatosabbá tehetjük. A klasszikus gyros szósz helyett használjon tejfölös, fokhagymás szószt! Tálalja egy csipet fűszerpaprikával és jó sok reszelt sajttal megszórva. Szinte ugyanazokat az alapanyagokat használjuk, mégis mintha egy teljesen új ételt tennénk az asztalra.

Gyros burger

Ha belegondolunk, a klasszikus hamburger alap összetevői megtalálhatóak a gyros-os ételekben, hiszen megvan a hús, a szósz és a zöldségek. Miért ne lehetne akkor ebben a formában, egy hamburger zsemlében felszolgálni?

Gyros egy kis extrával

Tálalja a gyrost édesburgonya hasábbal! Az édesburgonya különleges íze egy teljesen új megvilágításba helyezi a gyros ízharmóniáját. Érdemes kipróbálni! Ráadásul az édesburgonya még rendkívül egészséges is.

Sweet potato with sauce and parsley. Isolated image

Önnek melyik lesz a kedvence?

A fűzött, vagy készre sült gyros húst keresse a Húsház kínálatában! >>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink