HÍREINK

Itt a tavasz! – menüajánló

Minden évszak új ízeket hoz magával. Ahogy beköszönt a tavasz, azonnal előtérbe kerülnek a szép, színes gyümölcsök, zöldségek. Ilyenkor mindenki inkább a könnyű ételekre vágyik.

Állítson össze egy évszaknak megfelelő mennyei menüt, kerüljenek a szezonnak megfelelő ízek a tányérra. Ehhez van egy jó kis menüötletünk, amit érdemes próbára tenni!

Áfonyaleves

Ez az az étel, amire már csak ránézni is igazi gasztronómiai élmény. A napsütötte tavaszi délutánok kihagyhatatlan fogása.

Elkészítése hihetetlenül egyszerű, az ízvilága pedig ellenállhatatlan. Csak főzzön hozzá egy fűszeres alaplevet, vagy ha biztosra akar menni, szerezze be a gyümölcsleves alapot, majd ebbe dobja bele a turmixolt áfonyát. A leves tetejére tegyen néhány egész gyümölcsöt, ezzel megkoronázva a finomságot.

Csirke saslik fűszeres burgonyával

A jó idő beköszöntével egyidejűleg a grillszezon is kezdetét veszi. Így érdemes annak a jókora tábornak a kedvében járni, akik rajonganak a grillezett ételekért. A színes csirke saslik a Jolly Joker, amivel egyszerűen nem lehet mellélőni. De persze ez nem csak grillen, sütőben is bátran elkészíthető. Fűszeres burgonyagerezddel párosítva nemcsak mutatós, hanem ízekben is rendkívül gazdag menü állítható össze.

Csokis kuglóf

A kuglóf egy kifejezetten elegáns, mutatós desszert, főként csokis változatban. Amellett, hogy nagyon szép és látványos édességről beszélünk, egyszerűen készül, sőt akár előre elkészített formában is beszerezhető.

A kuglóf az a sütemény, amivel garantáltan mindenkit le lehet venni a lábáról.

Reméljük, menötletünkkel vendégeit is sikerül lenyűgöznie. Legyen szó bármilyen étel-összeállításról is, széles kínálatunkra mindig számíthat!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink