HÍREINK

Itt a tavasz, álljon elő egy frissítő menüvel!

A tavasz a megújulás évszaka, amikor mindenki valamilyen frissítő falat után áhítozik. Állítson össze Ön is egy igazi színes tavaszi menüt! Segítünk!

Brokkolikrémleves 

A brokkolikrémleves talán az egyik legfinomabb kanalaznivaló, ráadásul néhány percen belül el lehet készíteni. Változatosan kínálható, mivel bátran adhatunk hozzá vöröshagyma darát, reszelt parmezánt vagy zsemlekockát, esetleg mindhárom levesbetéttel fokozható az ízvilág. De természetesen a leves önmagában is bőven megállja a helyét. 

Csirke saslik steak burgonyával

A tavasz egyet jelent a grillszezon kezdetével. A színes csirke saslik igazi Jolly Joker, amivel egyszerűen nem lehet mellélőni. Készüljön az akár grillen, akár sütőben, mennyei fogás lehet belőle. Ahhoz azonban, hogy igazán szaftos és finom legyen, nem elég önmagában a sütés. Szükség van a megfelelő fűszeres pácra és pihentetési időre is. Steak burgonyával tálalva igazi kiadós, mennyei fogás lehet belőle.

Soufflé

A felfújt, azaz a soufflé egy világszerte ismert és kedvelt édesség. A desszertnek egyetlen szabálya van: a belseje legyen tökéletesen folyós. Ezt azonban nagyon nehéz kivitelezni. Rengeteg a recept és persze rengeteg a téves tanács is. Az arányok, a sütési hőfok, a sütőben eltöltött idő mind fontosak, mindenre figyelni kell ahhoz, hogy amikor a kanál a tésztába süllyed, a belseje azonnal kifolyjon. Mindez azonban mellékes, amennyiben nem bíz semmit a véletlenre, és készen szerzi be a felfújtakat.

A Húsház kínálatában a felfújtak széles választéka elérhető. Kínálatunkban csokis, fehércsokis, sós karamellás, karamellás, illetve a különleges pralinéval töltött csokis soufflé is elérhető.

Legyen szó bármilyen étel-összeállításról is, a Húsház széles kínálatára mindig számíthat! Nézzen szét termékeink között!>>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink