HÍREINK

Ismét itt az új tanév! Mutasson valami újat a büfében!

Évek óta minden ősszel a jól bevált menüvel várja a diákok hadát? Tegye izgalmasabbá, egészségesebbé az iskolai étkezést, újítson a változatlan kínálaton, hogy jobban menjen az üzlet. Cikkünkben hoztunk három szuper ötletet, ami garantáltan a büfé legnépszerűbb fogásai közé tartozik majd.

Olasz szendvics

Sokan nem kedvelik a hústartalmú ételeket, szendvicseket, ezért elengedhetetlen, hogy a kínálatban mindenképp szerepeljen húsmentes finomság is. Tökéletes választás lehet például egy izgalmas olaszos szendvics, amit néhány perc alatt könnyedén összedobhat.

Egy natúr császárzsemlébe vagy olivás ciabattába tegyünk 6-8 mozzarella golyót, 3-4 szem fekete olajbogyót, pár szem natúr mandulát és néhány szárított paradicsomot, esetleg koktélparadicsomot. A különleges nyalánkságot imádni fogják a lurkók.

Sajtos-almás szendvics

Ez a nem mindennapi finomság szintén húsmentes. Az elkészítéséhez egy zsemlére, két szelet edami sajtra, megközelítőleg fél almának megfelelő almacsíkra és néhány csíkokra szeletelt sárgarépára van szükség.

Párolthagymás-sonkás melegszendvics

Persze a húsimádók igényeit sem szabad figyelmen kívül hagyni, így húsos falatokkal is mindenképp készüljön.

Serpenyőben, vajon pároljunk üvegesre egy kis adag hagymakockát. Egy császárzsemlét vágjunk ketté, tegyünk közé egy füstölt sonkaszeletet, majd erre tegyük rá a serpenyőből kivett, még meleg hagymát. A párolt hagymára fektessünk egy szelet vörös cheddar sajtot. Erre jön ismét egy sonkaszelet, majd a felkarikázott csemegeuborka, még egy szelet sonka, legvégül pedig egy szelet sajt. A zsemle tetejével fedjük le a szendvicset.

Amennyiben melegszendvicsként akarjuk árulni, a kenyerek külső oldalára egy kis vajat is kenjünk, így az összesütéskor kicsit ropogóssá válik.

Az ellenállhatatlan ízekért ételeihez mindig a legjobb alapanyagokat használja. Szerezze be a hozzávalókat a Húsháztól!

 

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink