HÍREINK

Így indítsa az új évet! – menüajánló

Az ünnepek a családi események és az ajándékozás mellett jellemzően másról sem szólnak, mint az ínycsiklandó falatokról, a töménytelen mennyiségű finomságokról. Az új évet a legtöbben eltelve kezdik. Épp ezért a sikeres januári menü könnyed, gyomorbarát, mégis ellenállhatatlan ételekből tevődik össze. Adunk is néhány tuti tippet, hogy mi kerüljön az asztalra!

Zöldségleves

A zöldségleves igazi aduásznak számít az ünnepeket követő gyomorterhelt időkben. A vitaminban és tápanyagokban gazdag kanalaznivaló nemcsak a vendégek, hanem a szakácsok kedvence is lesz, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Mindössze levesalap, zöldségkeverék és néhány fűszer szükséges hozzá és kész is az első fogás.

Lasagne

 Az ünnepi időszakban a jellegzetes olasz ételek a legtöbb hazai konyhában nem kapnak főszerepet. Januárban viszont már bátran visszatérhetünk a nagy kedvencekhez, például a lasagne-hoz.

A gond csak az, hogy a húsos, szaftos, krémes finomság elkészítése rendkívül időigényes procedúra – főként a tésztája igényel nagy időbefektetést. A legtöbb vendéglátó egység viszont nem bővelkedik az időben. Erre kínál megoldást a minőségi gyorsfagyasztott, előfőzött lasagne tészta, amelynek segítségével jóval kevesebb teendő mellett asztalra tehető az olasz különlegesség.

Palacsinta

 A palacsintának végtelen fajta verzióját ismerjük: töltve, hajtva, felvágva, leöntve, rakottan. Viszont, ami mindegyikben közös, hogy szinte kivétel nélkül mindenki imádja őket.

Ha nem akar bíbelődni a palacsintatészta sütögetésével, csak szerezze be a készresütött palacsintát, majd ízesítse azt igény szerint. Mi kiemelten ajánljuk az eperlekvárt, ami rendkívül jól passzol hozzá, főként ha néhány egész eperrel vagy erdei gyümölcskeverékkel is megbolondítja a tányért.

 Sok sikert és finom ételt kívánunk a 2022-es évben!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink