HÍREINK

Gyorsan kell összedobni valamit? Segítünk!

Nagy a forgalom? Gyorsan kell valami igazán különlegeset, finomat az asztalra varázsolni? Van néhány szuper ötletünk, amivel garantáltan lenyűgözi majd vendégeit, méghozzá villámgyorsan!

Cordon bleu fűszeres burgonyagerezddel 

A hagyományos francia étel, a cordon bleu a tölteléknek köszönhetően egy rendkívül gazdag ízvilágú finomság, aminek egyszerűen lehetetlen ellenállni. Bár elkészítése többlépcsős és kissé hosszas folyamat, bátran fel lehet venni az étlapra, hiszen gyorsfagyasztott változata percek alatt elkészíthető, miközben minőségileg így is ugyanazt a szintet lehet hozni, mintha az étel frissen készülne el.

A csirkemellből készült cordon bleu a legkedveltebb, mely fűszeres burgonyagerezddel tálalva igazi telitalálat.

Lasagne 

A lasagne, avagy a nagy olasz klasszikus egyedülálló ízének köszönhetően kimondottan nagy népszerűségnek örvend. Könnyen elkészíthető nagyobb mennyiségben is, így bátran felvehető az étlapra. 

Rántott zöldségek vegyes körettel  

Gondoljon a zöldségek szerelmeseire is! Az olyan rántott zöldségek mint a brokkoli és a karfiol rendkívül gyorsan elkészíthetők és minden vegetáriánusnak vagy csak simán zöldségkedvelőnek garantáltan elnyeri a tetszését. Kínáljon hozzá vegyes köretet, mondjuk rizst és hasábburgonyát.

Rántott sajt burgonyával 

A rántott sajt egy egyszerű, mégis igen népszerű étel, amely hihetetlenül gyorsan a tányérra varázsolható. Kínálja omlós burgonyacikkekkel, a vendégei imádni fogják.

Bécsi szelet burgonyapürével

Az aranybarnára sült bécsi szelet egyetlen hazai vendéglő menüjéből sem maradhat le. Az étel kellemes, ropogós textúrája és a hús lágy, szaftos állaga egyszerűen ellenállhatatlan. Burgonyapürével és vegyes savanyúsággal tálalva az étlap egyik legkedveltebb harapnivalója válhat belőle.

 Rántott csirkeszárny édesburgonya hasábbal

A rántott fogások egyszerűen megunhatatlanok, így utolsó ötletként is egy bundába csomagolt finomságot hoztunk. A csirkeszárnyak nemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthetők, hanem elképesztően ízletesek is. Ahhoz, hogy kissé különlegesebb legyen a felhozatal, kínáljunk hozzá édesburgonya hasábot és cheddar sajtszószt.

A további gyorsan elkészíthető ételekhez a minőségi alapanyagokat keresse webáruházunkban!>>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink