HÍREINK

Gyors, ütős desszertek az édes mosolyokért

A legtöbb desszert elkészítése hosszas procedúra. Épp ezért számos étteremben a harmadik fogás a lekváros, a csokis és a túrós palacsintában ki is merül, maximum még egy kis tiramisut és mákos gubát kínálnak az édesszájú vendégek számára.

De tudta, hogy a finomságokért rajongók köre hatalmas?

Vendégek sokaságának elégedetlenségét vívhatja ki azáltal, ha nem kínál számukra édességet. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden vendéglátóegységben cukrászatot kell nyitni. Csak meg kell találni azokat az finomságokat, amelyeket gyorsan és egyszerűen a vendégek tányérjára tehet.

Most három olyan desszertötletet hoztunk, amelyeket bátran felvehet a menüjébe, ugyanis öt percnél nem kell több időt fektetnie az elkészítésükbe.

Csoki felfújt

A rendkívül mutatós és nem mellesleg ízletes finomság rajongótábora óriási. A csoki felfújt, néhány gyümölccsel vagy egy gömb fagylalttal tálalva, egyszerűen mennyei, különleges desszertnek számít. A sütése pedig néhány perc, ugyanis előre elkészített kivitelben is megvásárolható, így csak melegíteni kell, majd tálalható is.

Rétes

A hazai konyha egyik jellegzetes ételének számító rétessel nem csak azokat nyűgözheti le, akik már jól ismerik a finomságot. A tésztás desszertet a magyaron kívül csak az osztrák és a szerb konyha ismeri, épp ezért a külföldieket is lenyűgözheti vele. Kínálja hát a rétest túrós, mákos, meggyes, almás, vagy épp meggyes-mákos verzióban! Vendégei imádni fogják!

A tésztagyúrás helyett pedig válassza az egyszerű, gyorsfagyasztott változatot, amit néhány perc alatt elkészíthet a sütőben.

Szilvás gombóc

A nagymamák mennyei szilvás gombócával bár nem lehet egykönnyen felvenni a versenyt, ez mégsem lehetetlen. A hagyományos ízek kedvelőit garantáltan megfogja ezzel a finomsággal. Csak süsse át az előre elkészített gombócokat, és mehetnek is a tányérra.

Tegye vendéglátóhelyét néhány perc alatt közkedveltté az édesszájúak körében is! A legfinomabb desszerteket keresse a Húsház kínálatában!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink