HÍREINK

Februári menüajánló

Februárban, a szerelmesek hónapjában se maradjon éhen senki!

Állítson össze egy olyan menüt, ami nem igényel nagy előkészületeket, gyorsan elkészíthető és senki sem tud neki ellenállni. Ha még nem dolgozta ki a menüt a hónap minden napjára, van egy jó kis ötletünk Önnek!

Gyümölcsleves

 A szupergyors, finom, kissé savanykás, hidegen és melegen is ellenállhatatlan erdeigyümölcs-levessel egyszerűen nem lehet mellélőni. Elkészítése 10 percnél többet nem vesz igénybe, illetve nincs szükség hozzá sok alapanyagra sem. Mindössze egy gyümölcsleves alapra, illetve erdei gyümölcskeverékre van szükség hozzá, és kész is az első fogás.

Ropogós csirkemell steak burgonyával

A bundázott vagy rántott csirkemell csíkok mindig nyerő választásnak bizonyulnak, hiszen ezt az ételt mindenki szereti, mindenki szívesen fogyasztja. Az egyetlen veszélye, hogy könnyedén unalmassá válhat, ha a fűszerezése nem elég intenzív, a hús nem elég ízletes. Emiatt azonban nem kell aggódni, amennyiben biztosra megy és olyan ropogós falatokat választ, amik előre elkészítettek és már megtapasztalta azt, hogy ínycsiklandóan finomak.

A csirke pikk-pakk összedobható, ahogy a hozzá hihetetlenül jól passzoló steak burgonya is. Készítsen hozzá különféle izgalmas szószokat, amik közül mindenki kedvére válogathat.

Almás rétes

 A magyar konyha egyik legnépszerűbb desszertje mindig tökéletes választásnak bizonyul, ha a harmadik fogásról van szó. A rétes nagy előnye, hogy azok is fogyaszthatják, akik épp az alakjukra szeretnének kiemelt figyelmet fordítani, hiszen tésztája nagyon vékony, tölteléke pedig rendszerint valamilyen gyümölcsből készül. Kifejezetten ajánljuk az almás változatát, amely akár gyorsfagyasztott verzióban is elérhető, így percek alatt, komolyabb munka nélkül házias ízek kerülhetnek az asztalra.

Nézzen szét a Húsház széles kínálatában és tervezze meg a hónap menüit!

 

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink