HÍREINK

Ezerarcú burgonya

A burgonya az egyik kedvenc alapanyagunk, mert annyiféleképpen elkészíthető és felszolgálható. Kínálhatja köretként, néhány változata pedig akár önmagában, snack-ként is fogyasztható. Ráadásul nagyon jól kombinálható más ételekkel. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány különlegességet a kedvelt burgonya termékeinkből, amelyek változatosságot hozhatnak a menübe.

Burgonyalángos

A burgonyalángos a tökéletes példa arra, hogy a burgonyát önmagában is felszolgálhatjuk. Ráadásul a nyári hangulat nagykövete, hiszen mindenkinek a strandon elköltött ebédek emlékét idézi. Ez az étel jó fűszerezéssel és némi feltéttel – sajttal, tejföllel – a nyár egyik legfelkapottabb fogása lehet.

Édesburgonya

Az édesburgonya rendkívül keresett étel napjainkban. Komplett, édes ízvilágával akár külön adagolt hasábburgonyaként és húsok mellé köretként is jól megállja a helyét. Az édesburgonya hasáb akkor a legfinomabb, ha belül krémes, kívül pedig ropogós.

Burgonyagolyók

A burgonyagolyók segítségével az egyik legegyszerűbb alapanyagból varázsolhat elegáns köretet. Leginkább mártással kínált húsok mellé ajánljuk, hiszen így adja ki legjobban a maximális ízharmóniát. De előételnek is jó választás pálcikára tűzve, egy finom mártogatós kíséretében.

Burgonyakorong

A burgonyakorong a rusztikusabb fogások tökéletes kísérője. Házias ételek mellé ajánljuk. Úgy a legfinomabb, ha sütőben meg van pirítva, hiszen így belül lágy, kívül pedig ropogós hatást érünk el. Ha szeretné feldobni az ízét, akkor tegyen mellé a sütőbe hagymát vagy félbevágott koktélparadicsomot.

Keresse Ön is a változatos burgonya ételeket a Húsház széles kínálatában!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink