HÍREINK

Decemberi menüajánló, avagy itt a tökéletes karácsonyi menü

Az év vége az egyik legkülönlegesebb időszak. Tele van várakozással, izgalommal, gyönyörű fényekkel, bódító illatokkal és persze mennyei falatokkal. Ebben a hónapban mindig valami igazán különleges menüvel kell előrukkolni, ami az ünnepi hangulatot csak tovább fokozza.

Az elvárásoknak nem könnyű eleget tenni, viszont egy gondos menüválasztással könnyen meg lehet nyerni a vendégeket. De mi az az ételösszeállítás, ami valódi telitalálat az ünnepek alatt? A Húsház csapata összeállított most egy kiváló karácsonyi menüsort!

Halászlé

Hosszú idők óta a klasszikus karácsonyi fogások egyike az ínycsiklandó, selymes, sűrű halászlé. A halleves létjogosultsága az ünnepi asztalon nem kérdéses, az viszont annál inkább, hogy miként kell azt elkészíteni: batyus, sáfrányos, korhely, szegedi vagy bajai verzióban? Ha nem akarja túlbonyolítani a dolgot, és egy mindenkinek tetsző levest szeretne készíteni, ne szálljon be az évszázados vitába, tegyen egy általános levest az asztalra.

A Húsház kínálatában mennyei kész halászlé érhető el, pontyszeletekkel vagy anélkül, esetleg vegyesen ponttyal, keszeggel, illetve busával.

 Sült kacsacomb steak burgonyával és lilakáposztával

A téli konyha egyik remeke a sült kacsa, mellyel egyszerűen nem lehet betelni, így jó ötlet lehet a karácsonyi menübe is beépíteni. Ropogós külső és puha szaftos, omlós belső jellemzi ezt a számtalan módon ízesíthető szárnyast. Rendkívül jól passzol steak burgonyával, illetve kínálhat még hozzá párolt lilakáposztát is.

Rétes

Az ünnepi finomságok között az egyik legnépszerűbb a rétes. A desszert egyszerűen és gyorsan elkészíthető, főként ha kész réteslappal dolgozik. Ám a fenséges házias ízek akár még ettől is gyorsabban a tányérra varázsolhatók, amennyiben gyorsfagyasztott változatban szerzi be azokat.

A mirelit finomságot számos különféle ízesítésben kínáljuk: epres-túrós, túrós-meggyes, szilvás, túrós-ribizlis, szilvás-mákos, epres stb.

A karácsonyi menü összeállítása során is számíthat a Húsház széles kínálatára!

Kellemes ünnepeket kíván Önnek a Húsház csapata!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink