HÍREINK

Alapanyagok, amik nem hiányozhatnak az ünnepi időszakban a konyhájából!

Alapanyagok, amik nem hiányozhatnak az ünnepi időszakban a konyhájából!

Minden ünnepnek, alkalomnak megvannak a maga ételei, alapanyagai. A karácsony esetében sincs ez másként. Vannak olyan hozzávalók, ízek, amik tipikusan karácsonyiak, amiket az ünnepi időszakban egyszerűen nem lehet kihagyni a kínálatból. Szerezze be a megfelelő hozzávalókat még az ünnepi hajrá előtt, hogy decemberben a lehető legfinomabb, legizgalmasabb, legkarácsonyibb ételkülönlegességekkel tudjon készülni.

Nézzük is, hogy mik azok az alapanyagok, amik semmiképp sem hiányozhatnak a konyhájából!

Ponty

A karácsonyi menüből sosem maradhat ki a hal. A pontykészítéstől sokan ódzkodnak, ugyanis a hibás előkészítés miatt annak „iszapos” mellékíze lehet. Épp ezért előszeretettel fogyasztják azt az éttermekben. Készítsen el egy mennyei pontysültet, garantáltan nem lőhet vele mellé.

Pulykamellfilé

Egyben sült pulyka, különleges hústekercs, gyümölcsös vagy gesztenyés pulyka mind közkedveltek a karácsonyi időszakban. Szerezze be a pulykamellfilét, majd készítse el az egyik ünnepi finomságot.

Kacsacomb

A karácsonyi kacsasült egy olyan étel, amivel mindig garantált a siker. A melle és a combja a kacsa két legfinomabb része, amelyekből olyan tökéletes sültek készíthetők, amik bármelyik ünnepi asztalon megállják a helyüket.

Szerezze be az ünnepi alapanyagokat időben, hogy a tervezett menüt biztosan meg tudja valósítani!

Finom falatokat és kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink