HÍREINK

A nagy zöldségkeverék ismertető – mihez mi passzol?

Többféle zöldségből összeállított keverék számtalan verziója elérhető gyorsfagyasztott formában. Ezek rendkívül jól használhatóak köretként, saláta-alapként vagy levesekhez. A gond csak az, hogy a zöldségkeverékek tömkelege között hihetetlenül nehéz eligazodni, nem egyszerű eldönteni, hogy mi mihez passzol. Most azonban egy nagy zöldségkeverék ismertető keretein belül összeszedtük a legnépszerűbb keverékfajtákat, illetve ötleteket adunk ahhoz, hogy milyen ételek alapanyagául szolgálhatnak.

 Grill mix

A brokkoli, cukkini, padlizsán, hagyma, piros és sárga paprika keverékéből álló grill mix tökéletes választás lehet, amennyiben sült húsok, például sertés szűzpecsenye mellé szeretne egy színes és ízletes köretet.

Kínai mix

A kínai zöldségkeverék összetevői: fehér káposzta, bambuszcsík, aprított póréhagyma, csíkozott piros és zöld paprika, aprított fokhagyma és cukorborsó. Felhasználható kínai zöldséges sült tésztához, köretként édes-savanyú mártásos csirkemellcsíkokhoz, de a rántott szelethez is illik a vajban párolt zöldségkeverék.

Olasz mix

A grillezett padlizsán, cukkini, burgonya, piros, sárga és zöld paprika, illetve vöröshagyma keverékéből álló olasz mix remek összetevője lehet egy mennyei olasz levesnek, de természetesen ez is kínálható húsok mellé is.

Mexikói mix

A mexikói az egyik legkedveltebb zöldségkeverék típus. Csemegekukorica, sárgarépa, zöldborsó, zöldbab, illetve piros paprika változó arányban található benne. Nem kizárólag mexikói ételek elkészítéséhez használható, számtalan zöldséggel készülő étel alapanyaga lehet. Párolva akár fogyaszthatjuk magában is, de köretként, rizzsel kombinálva is kiváló választás lehet.

Julienne mix

A sárgarépa csíkok, finomra vágott póréhagyma, illetve zeller csíkok keverékéből álló Julienne mix pirított tésztához illik a leginkább.

A Húsház kínálatában gyorsfagyasztott zöldségkeverékek széles választékát találni!>>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink