HÍREINK

A legjobb mentőöv: a gyorsfagyasztott ételek

Mindenkinek ismerős a helyzet, amikor a teendők besűrűsödnek és a rohanás kellős közepén mindent tökéletesen kell megoldani. Szerencsére ezekre az esetekre is van egy nagyszerű megoldás, ami nem más, mint a gyorsfagyasztott ételek! Pillanatok alatt elkészíthetőek, ízletesek és még laktatóak is. Megmutatjuk melyek a mirelit ételek szupersztárjai!

Mindenki kedvence: a csirkehús

Hús nélkül legtöbbünk el sem tudná képzelni a főétkezéseit, ami érthető is. Manapság a húsok közül a csirke örvend a legnagyobb népszerűségnek magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt. Nem is csoda, hogy kevesen tudnak nemet mondani az amerikaiak imádott, ízletes, ropogós bundában sült csirkeszárnyainak.

Vannak olyanok, akik nem szeretnek kézzel-lábbal enni, így tartózkodnak a csirke csontosabb részeitől. Számukra is van megoldás, méghozzá a rántott hús. Az egyszerűen elkészíthető, előre panírozott rántott csirkemell falatkákat csak ki kell sütni és pár perc múlva már tálalhatóak is.

A sajt nem csak a vegetáriánusok kedvence

A húsos ételek száma lényegében végeláthatatlan, azonban nem mindenki húsimádó. Számukra egyértelműen a legjobb alternatívát a rántott sajt adja, ami nem mellesleg a kis lurkók kedvenc eledele is! Nem muszáj azonban mindig a megszokott háromszög alakú sajtot választani. Nehéz elképzelni, de igenis lehetséges a rántott sajtot is fokozni és gourmet fogássá tenni. Ehhez mindössze csak a gyorsfagyasztott mozzarella rudacskát kell választani és biztosan felejthetetlen ízélményt kínálhatunk!

Ínycsiklandó köretek

Köret nélkül sosem teljes a fogás. Sokszor előfordul, hogy egy gyors ebéd vagy egy könnyedebb vacsora részét csak ez adja. A legnépszerűbb köretek közé tartozó hasábburgonya különböző formákban és kiszerelésekben is elérhető. Ha egy kicsit töményebb köretre vágyik, akkor megfelelő választás lehet a hagymakarika, amely egy plusz ízélményt ad a húsételek mellé, de akár önmagában, vagy hasábburgonyával is tálalható.

Az étkezések fénypontja a desszert!

Amennyiben egy komplett menüt szeretnénk összeállítani, ne feledkezzünk meg a desszertről sem! A sós ételek után nagyon jól esik egy kis édesség. Nehéz ételek után azonban nem mindig a habos sütemény a nyerő választás. Kínáljuk inkább az örök klasszikusnak számító mákos nudlit! A nosztalgikus érzéseket keltő desszert a vacsora fénypontja lehet, de természetesen magában is megállja a helyét, hiszen kevés az olyan ember, aki nemet tudna mondani neki. Gyorsfagyasztott formában pedig szerencsére nem kell egy fél napot a konyhában tölteni, mint régen nagymamáinknak. Elég pár perc és máris felszolgálható gyermekkorunk kedvenc csemegéje!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink