HÍREINK

A cheddar varázsa

A cheddar Anglia egyik legkedveltebb sajtja. Cheddar faluja már legalább a 15. század óta Anglia tejiparának középpontjában áll. Sokan mondják, hogy “Minden jobb cheddar sajttal”. Összeszedtünk néhány ételt, amik alátámasztják ezt az állítást. A bizonyítékért olvasson tovább!

Az igazi mac&cheese

Az Amerikaiak kedvence, és a világ egyik legegyszerűbb étele a sajtos tészta avagy a mac&cheese. Mitől lesz eredeti a recept? Az hamisítatlan mac&cheese a cheddar sajttól lesz az igazi.

A tökéletes hamburger alapanyag

A hamburgerek estében is a cheddar karakteres íze az, ami megadja a klasszikus ízharmóniát. Más fajták esetében a sajt aromája nem domborodik ki eléggé, és elveszik a többi íz között.

Különlegessé teszi a legegyszerűbb fogásokat

Egy kis reszelt cheddar sajt képes felrázni a legegyszerűbb ételeket is, mint pl. a sült burgonyát. Köretből egy teljes értékű fogást varázsolhat, ezzel az egyszerű trükkel.

Szendvicsek, amik nem is szendvicsek cheddar nélkül

Az eredeti Club sandwich és Grilled cheese sandwich is chedarral készül. Kellemes, enyhén csípős íze, és selymes állaga miatt tökéletes alapanyag a szendvicsekbe. Azonban nemcsak az íze az, ami miatt ez a legjobb választás az ilyen típusú, kevés hőkezelést igénylő ételek esetén, hanem az a tulajdonsága is, hogy nagyon könnyen olvad.

Szinte önmagában is kínálható

A cheddar sajtgolyó fűszeres bundában egy tökéletes, ínyenc előétel, de a sajttálakon is jól megállja a helyét. Dióra emlékeztető, kifejezetten aromás íze miatt önmagában is magas élvezeti értéket nyújt.

Készítsen Ön is különleges fogásokat a Húsház kiváló minőségű Cheddar sajtjából!>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink