HÍREINK

5 pompás szósz, amivel csodákat lehet művelni

Sokak szerint a fűszeres szószok legfőbb szerepe, hogy az elrontott ételeken valamicskét javítsanak. Szerintünk azonban a szószok ettől jóval többre hivatottak!

A jól megválasztott, finoman ízesített szósz kiegészíti az ételt, hozzáad egy kis pluszt, de semmiképp sem nyomja el a felhasznált alapanyagok ízét. Az öt kedvenc szószunkat hoztuk most el, amikkel valódi csodákat lehet művelni a konyhában.

Mézes-mustáros szósz

A mézes-mustáros öntet elég intenzív ízvilágú, ezért zöldsalátákhoz passzol a leginkább, de a koktélparadicsomot is feldobja. Ez az öntet kissé kalóriadúsabbá teszi a salátákat, nem feltétlenül a legdiétásabb választás, de annyira finom, annyira feltuningolja még az elsőre unalmasabbnak tűnő fogásokat is, hogy az garantáltan elfeledtet minden plusz kalóriát.

 Áfonyaszósz

 

A legegyszerűbb sültet is ünnepivé és különlegessé teszi az áfonyaszósz. A szárazabb húsokhoz különösen ajánlott. Vadételekhez vagy sült pulyka mellé a legfinomabb, de tulajdonképpen bármilyen sült húst fel lehet dobni vele.

Szójaszósz

 

A sós, jellegzetes illatú szósz szinte minden ételhez illik. A keleti konyha sztárja kiegészíti a klasszikus recepteket. Könnyű saláták, halas, szárnyas vagy zöldséges fogások tökéletes ízesítőjéül szolgálhat.

Cayenne szósz

 

A csípős ízek szerelmesei számára a Cayenne szósz igazi telitalálat. A napérlelte paprikából készült szósz nagyszerű lehet levesekhez, tésztához, pizzára, hamburgerbe vagy bármilyen ételbe, amihez illik a csípős ízvilág.

Samurai szósz

Ez a szósz meglehetősen fűszeres. Leginkább a hasábburgonyához passzol. De bátran kínálható egyéb finomságok mellé is. Például a hot-dog és a hamburger ízét kifejezetten különlegessé varázsolja.

 A Húsház széles kínálatában finomabbnál finomabb szószokat talál! Nézzen szét termékeink között! >>>

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink