HÍREINK

5 mennyei desszert, amikkel nem lehet mellélőni

Nincs is jobb annál, mint a forró nyári napokon egy mennyei, hűsítő tortaszeletet majszolni az árnyékos teraszon. A kérdés már csak az, hogy melyek azok a bizonyos „mennyei” sütemények, amelyekkel garantáltan mindenkit le lehet venni a lábáról? Cikkünkben összeszedtük az öt tuti befutót.

 Málna torta

 A málna az egyik legízletesebb, legzamatosabb gyümölcs, egyedisége is ebben rejlik. Különleges aromáját a süteményekben is rendkívül jól megőrzi. Csodaszép, rendkívül mutatós málnás torták készíthetők.

 Karamell és körte torta

 A körte édes, különleges íze rendkívül jól passzol a karamellával, így igazi édes álomnak számít a karamell és körte keverékével megbolondított torta.

Mangó torta

Bár a mangó hazánkban kifejezetten különleges gyümölcsnek számít, egyedülálló ízvilága miatt egyre gyakoribb összetevője ételeinknek. Édes íze enyhe fanyarsággal párosul, így a  gyümölcsből készült tortából tökéletes nyári finomság lehet.

 Tiramisu torta

 

Olaszország első számú desszertje nemcsak Dél-Európát hódította meg, hanem hazánkat is. Torta formájában is rendkívül kedvelt édességnek számít, ami bármilyen alkalomról is legyen szó, garantáltan jó választásnak bizonyulhat.

 Sajttorta

 A sajttorta bár csak néhány éve robbant be igazán a köztudatba, azóta hatalmas tömegeket ragadott magával. A desszert nagy előnye, hogy nem émelyítően édes, így azok is előszeretettel fogyaszthatják, akik nem a mézédes ételek szerelmesei.

Nézzen szét széles kínálatunkban, mennyei desszerteket talál! →

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink