HÍREINK

5 jó kis ropogtatnivaló a nyár végi estékre

A nyár utolsó heteiben, napjaiban a teraszok megtelnek, mindenki szeretné még egy kicsit kiélvezni az utolsó meleg estéket. Ilyenkor nincs is jobb annál, mint egy pohár bor társaságában rágcsálni valami finomságot. Ezt a ropogtatnivalót érdemes most kínálnia vendégei számára.

Mi hoztunk néhány ötletet, amelyeket ha felvesz az étlapjára, garantáltan ropogós nevetéstől lesz hangos a terasza.

Chips

A jól ismert márkák termékei helyett kínáljon saját készítésű chipset vendégei számára. Turbózza fel néhány extra szósszal és fűszerrel.

Hagymakarika

A panírozott vagy fűszerezett formában sült hagymakarika az elmúlt években hódította meg a nagyközönséget, legalábbis hazánkban. A finomság néhány perc alatt összedobható.

Hasábburgonya

Vannak ételek, amikkel egyszerűen nem lehet mellélőni. Ilyen a sült krumpli is. Mindenki szereti, és szívesen fogyasztja, nem csak köretként, hanem magában is, egy kis szósz kíséretében. Az ínyencek pedig bátran választhatnak édesburgonyát is.

Rántott sajtfalatkák

Sokak kedvenc vegetáriánus fogása a rántott sajt. A finomság nem csak főételként, de kisebb falatkák formájában, akár ropogtatnivalóként is megállja a helyét. A panírozott mozzarella például ellenállhatatlan ételnek számít.

Ropogós csirkeszárnyak

A kínálatból a húsimádók kedvenceit sem érdemes kihagyni. A ropogós csirkeszárnyak tökéletes választásnak bizonyulhat.

Sok sikert és jó munkát kívánunk a ropogtatnivalók elkészítéséhez!

Együttműködő partnereink