Téli kedvencek
A téli, hidegebb időszakban vendégeinknek is más igényeik vannak. Nem elég, ha csak a téli hangulatot teremtjük meg, az ételkínálatunkat is igazítanunk kell a szezonális igényekhez és aktualitásokhoz.
Ebben az időszakban a vendégek szívesebben melegednek fel, és üldögélnek akár hosszabb ideig egy vacsora fölött, mint nyáron. Ilyenkor népszerűbbek a forró levesek, fűszeres húsok, intenzívebb ízek. A nyári időszakban fogyasztott könnyebb ételekkel ellentétben, télen nyugodtan kínálhatunk nehezebb, zsírosabb ételeket.
Vad ízek
Indul a vadászszezon, ami ha nem is vadásznak, akkor is ott van a vendégek fejében, így ilyenkor jobban keresik a vadételeket. Érdemes felvenni a kínálatba legalább pár ilyen fogást.
A Húsház ajánlata az Őzragu. >>
Melegítse fel
Ki ne szeretne egy forró tányér finom húsleves mellett felmelegedni. Semmiképpen nem érdemes kihagyni a téli kínálatból. Ráadásul egyre divatosabb a büfék, street food kocsik menüjén is tartalmas leveseket kínálni, amit a vendégek papírpohárban, útközben is fogyaszthatnak.
Szerezze be a hús és zöldség hozzávalókat a Húsháznál!
Fűszeres húsok
Ahogy korábban is említettük, ebben az időszakban a vendégek jobban kívánják a fűszeresebb, kevésbé zsírszegény ételeket. A vörös húsok kerülnek reflektorfénybe.
A Húsház ajánlata egy rosé Kacsamell. >>
Almás-fahéjas a sláger
Minden télen az almás-fahéjas a sláger íz. Ez egy olyan megunhatatlan klasszikus, amivel mindig meg lehet nyerni a vendégeket.
A Húsház kínálatából, az Almás fahéjas gombócot ajánljuk. >>
Reméljük sikerült ötleteket adnunk a téli menü megtervezéséhez, további inspirációért böngésszen cikkeink között, vagy válogasson széles kínálatunkból!