HÍREINK

Májusi menüajánló

Az egyre forróbb napok automatikusan magukkal hozzák a szabadtéri ebédeket, vacsorákat is. Ilyenkor érdemes előrukkolni a lazább menükkel, bátran felkerülhetnek az étlapra akár a gyorskaját és a könnyedebb finomságok is.

Van egy szuper menüötletünk, amit garantáltan minden vendég imádni fog!

Gyros

A görögök valamire nagyon ráéreztek, ugyanis a gyros fogyasztása mára igazi életérzéssé vált.

A görög szendvics azon ételek közé tartozik, amit szinte lehetetlen rosszul készíteni. Hidegen, melegen és langyosan is mennyei eledel. Eredetileg hidegen kínálják, de ma már sokszor melegen kapjuk kézhez. Abból adódóan, hogy bármilyen hőfokon ízletes, egy rendkívül praktikus ételnek tekinthető.

Sokak kedvence, mivel tulajdonképpen minden megvan benne, ami egy finom, teljes értékű étkezéshez szükséges.

A legjobb gyrosok gazdagon fűszerezettek, ami kivételesen ínycsiklandóvá teszi az ételt. Ahány gyros árus, annyi fűszerezéssel találkozhatunk, de mindenképp lényeges eleme az ételnek a bátor fűszerezés.

Ha garantáltan kifogástalan ízkavalkádot szeretnénk teremteni, érdemes beszerezni egy már összeállított gyros fűszerkeveréket, illetve készresült gyroshúst combfiléből.

Epres palacsinta

A palacsinta tipikusan az a finomság, amit mindenki szeret, legyen az töltve, hajtva, leöntve vagy felvágva. Egy kiadós gyros után bár jellemzően nem igazán csúszik már le semmi, ám egy kihagyhatatlan eperlekváros, tejszínhabos palacsinta, biztosan! Ha kicsit extrább hatást szeretnénk elérni, néhány eperszem is kerüljön a tányérra.

Legyen szó bármilyen étel-összeállításról is, széles kínálatunkra mindig számíthat!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink