Kipróbálna valami egzotikust? Tengeri különlegességek a Húsháznál.
A Balaton, a “Magyar Tenger” számos finomsággal, rengeteg szuper finom hallal ajándékoz meg minket. De a Húsháznál nemcsak a halkínálat rendkívül széles és változatos, hanem egyéb tengeri különlegességekkel, más országok tengeri finomságaival is készülünk az Ön számára. Nézzük is milyen tengeri ínyencségeket tudunk Önnek ajánlani!
Egy jó ropogós békacomb rendel!
Leginkább a francia, illetve kínai konyhával azonosítjuk a békacombot, pedig régen itthon sem volt olyan nagy különlegesség, számos étterem menüjében megtalálható volt. Ízre és állagra olyan, mint a csirkemell, csak lazább a szerkezete. Manapság rendkívüli módon feldobja az éttermek kínálatát ez a különleges étel. A legelterjedtebb recept szerint simán csak ki kell rántani a békacombokat, de ha előtte grill halfűszerrel dörzsöli be a húst, még különlegesebb és finomabb íze lesz.
Ki a király? Hát a királyrák.
Pontosabban a királyrákfarok. A rák Ázsiából, édesvízi tenyészetekből – többnyire rizsföldekről- származik. Leginkább burgonyával ajánlják, mert fantasztikusan összeillenek, ami az ízvilágukat illeti. De tálalhatja önálló ételként is, vagy szuper választás még friss salátához is.
A Húsháznál héjában és héj nélkül is megtudja vásárolni>>>
Panírozott tintahal karika
A panírozott tintahal karika egyrészt azért is jó választás, mert már a panírozás macerás munkájától is megkímélheti konyhai személyzetét. Így már eleve kevesebb és könnyebb lesz a munka az étel előkészítésénél. Nálunk igazi ínyenc csemegének számít a tintahal és rendkívül feldobja a menüsort. Sok helyen felkockázott főtt burgonyával kevert főtt-párolt fokhagymás spenótot adnak mellé köretként.
A Húsház Tengeri különlegességei között megtalálja még az ízletes kagylóhúst, a ropogós koktélrákot és rákollót, valamint izgalmas tenger gyümölcsei kínálatunkat is.
Ha valami igazán egzotikusra vágyik, akkor válassza a Tengeri különlegességeket, válassza a Húsházat!